Foto – Aija Geida
Ar papriku un svaigo sieru pildīti kartupeļi 0
Kartupeļus nomazgā un ar visu mizu izcep cepeškrāsnī vai novāra ūdenī, līdz mīksti. Atdzisušus pārgriež gareniski uz pusēm un izgrebj viduci. Ja vēlas, var noņemt miziņu.
Reklāma
Reklāma
“Esmu tik smalciņa.” Rēzija Kalniņa atklāj, kāds ir iemesls viņas vizuālajām pārmaiņām
6
No Auna drosmes līdz Zivju intuīcijai. Pasaki, kas esi pēc horoskopa, un mēs pateiksim, kādas īpašības tev “nāk līdzi pūrā”!
Jaunajam Covid variantam – Stratus – ir kāda īpaša pazīme, kas jūtama uzreiz
Pagatavo pildījumu, smalki sagriežot visas sastāvdaļas un samaisot ar krējumu, sāli un garšvielām. Pildījumu liek kartupeļu laiviņās un cep +180 °C aptuveni 20 minūtes.
Ābolu biezenis ar iebiezināto pienu
Burvīga mafinu torte ar biezpiena un mandeļu krēmu
Siera salāti ar pīles gaļu
Dzelteno tomātu salāti ar ceptu sieru un kūpinātu sviesta zivi
Mājās gatavots diētisks ķirbju saldējums
Biezpiena un selerijas uzkoda “skrienošām brokastīm”
Griķu sacepums ar saldo krējumu
Citronu krēms – neparasti gards deserts



