Foto – Aija Geida

Ar papriku un svaigo sieru pildīti kartupeļi 0

Kartupeļus nomazgā un ar visu mizu izcep cepeškrāsnī vai novāra ūdenī, līdz mīksti. Atdzisušus pārgriež gareniski uz pusēm un izgrebj viduci. Ja vēlas, var noņemt miziņu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Izskats ir maldīgs: cilvēki, kas dzimuši šajos četros datumos, vienmēr izskatīsies jaunāki nekā viņi patiesībā ir
Kokteilis
Ralfs Eilands atklāj kopā ar Lauri Reiniku ilgi glabātu noslēpumu 1
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā 48
Lasīt citas ziņas

Pagatavo pildījumu, smalki sagriežot visas sastāvdaļas un samaisot ar krējumu, sāli un garšvielām. Pildījumu liek kartupeļu laiviņās un cep +180 °C aptuveni 20 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.