Publicitātes foto – Fazenda

Auzu pārslu saldējums. Piedāvā Putras vēstniecība restorāns “Fazenda” 0

Par godu Starptautiskai Putras dienai, kura Latvijā tiek organizēta ar A/S “Rīgas Dzirnavnieks” atbalstu, ir tapusi restorāna “Fazenda” auzu pārslu saldējuma recepte.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

Uzkarsē 1 litru saldā krējuma līdz 80 grādu temperatūrai, tam pievieno 30g ingvera, 1 vaniļas pāksti, apelsīna miziņu no viena apelsīna, tējkaroti kanēļa, ļauj ievilkties kādas 15 minūtes.

10 olas dzeltenumiem pievieno 170g brūnā cukura un puto, līdz cukurs izkusis.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad saldais krējums ievilcies, to atkārtoti uzkarsē līdz 80 grādiem un lēnām pievieno olu masai, masu izkāš caur sietu.

Paralēli kafijas dzirnaviņās samaļ auzu pārslas un vāra tās pienā, līdz izveidojas bieza auzu tume.

Olu un saldā krējuma masai pievieno 400g auzu pārslu tumes un iemaisa to līdz veidojas viendabīga masa. Masu atdzesē. Atdzisušo masu saldē saldējuma mašīnā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.