Anda Krauze

Bazilika krēmzupa 0

KĀ GATAVOT?

Šalotes sīpolus, ķiplokus un kartupeļus notīra, sagriež. Sakapā baziliku. Visu apcep olīveļļā, liek katliņā, pielej pienu. Vāra, līdz kartupeļi mīksti, tad virumu sablenderē. Pievieno saldo krējumu (uz 1 porciju – 50 g), vēlreiz uzvāra un lej šķīvī. Rotā ar bazilika lapiņām.

“Es eju pensijā!” Vīrietis nopērk lietotu jaku un paliek bez vārdiem par to, ko atradis tās kabatā
Vairāki kilogrami! Tepat, kaimiņos, vēstures entuziasti mežā atrod 86 gadus slēptus dārgumus 16
Uzzinot Sidnejas terorista vārdu, satraukties sāk arī latvieši
Lasīt citas ziņas

Gatavoja “Preses pīle” pavāre NAIRA MAISURADZE

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.