
Anda Krauze
Bazilika krēmzupa 0
KĀ GATAVOT?
Šalotes sīpolus, ķiplokus un kartupeļus notīra, sagriež. Sakapā baziliku. Visu apcep olīveļļā, liek katliņā, pielej pienu. Vāra, līdz kartupeļi mīksti, tad virumu sablenderē. Pievieno saldo krējumu (uz 1 porciju – 50 g), vēlreiz uzvāra un lej šķīvī. Rotā ar bazilika lapiņām.
Reklāma
Reklāma
10. jūlija pilnmēness būs liktenīgs tieši šīm zodiaka zīmēm
“Manām meitenēm jāēd plika maize. Vai rīt brokastis atkal nedabūs?” Skaisto svētku sajūtu aizēno organizatoriskas nedienas
1
“Šķita, ka sācies karš!” Latvijā pirmo reizi izmantota šūnu tehnoloģija apziņošanai – skaļais signāls pamatīgi nobiedēja iedzīvotājus
Gatavoja “Preses pīle” pavāre NAIRA MAISURADZE
No pļavas uz šķīvja. Trīs receptītes ar savvaļas augiem
Ulmaņlaiku bumbieru kūka
Citronu “siera” kūka ar mellenēm bez piena produktiem. Svaigēdāju recepte
Banānu smūtijs ar ingvera asumiņu
Čebureki ar gaļu – ļoti garda kraukšķīga mīkla
FOTO: Zaļā kokteiļa recepte no Daigas, kura šādus kokteiļus dzer mēnesi. Kādas pārmaiņas notikušas?
Kvinoja rukolas paklājiņā
Karamelizēti dārzeņi ar riekstiem un kazas siera uzputeni