Anda Krauze
Bazilika krēmzupa 0
KĀ GATAVOT?
Šalotes sīpolus, ķiplokus un kartupeļus notīra, sagriež. Sakapā baziliku. Visu apcep olīveļļā, liek katliņā, pielej pienu. Vāra, līdz kartupeļi mīksti, tad virumu sablenderē. Pievieno saldo krējumu (uz 1 porciju – 50 g), vēlreiz uzvāra un lej šķīvī. Rotā ar bazilika lapiņām.
Šīs ķīniešu zodiaka zīmes saņems skaidru mājienu “no augšas” un nākamgad pilnībā mainīs savu dzīvi
VIDEO. “Daudzi atstāj grozus un aiziet.” Pašapkalpošanās kases rada haosu un mulsina pircējus
Jaunā sistēma dzen stresā visus. “Šodien klasesbiedrs ar 39 temperatūru nāca uz skolu, lai uzrakstītu darbu. Nopietni?!?”
74
Gatavoja “Preses pīle” pavāre NAIRA MAISURADZE
No pļavas uz šķīvja. Trīs receptītes ar savvaļas augiem
Ulmaņlaiku bumbieru kūka
Citronu “siera” kūka ar mellenēm bez piena produktiem. Svaigēdāju recepte
Banānu smūtijs ar ingvera asumiņu
Čebureki ar gaļu – ļoti garda kraukšķīga mīkla
FOTO: Zaļā kokteiļa recepte no Daigas, kura šādus kokteiļus dzer mēnesi. Kādas pārmaiņas notikušas?
Kvinoja rukolas paklājiņā
Karamelizēti dārzeņi ar riekstiem un kazas siera uzputeni



