Bietītes ābolu sulā 0
Interesantā recepte no izdevniecības “Lauku Avīze” izdotās grāmatas “Ģimenes krājumi” paredzēta biešu krājumu glabāšanai ziemā. Bietītes izvāra, atdzesē, nomizo un saliek burkās. No pārējām sastāvdaļām vāra marinādi un verdošu uzlej bietēm. Puslitra burkas pasterizē 15 minūtes, pēc tam aizvāko, atdzesē, apgāztas uz vāciņa un silti sasegtas.
Reklāma
Reklāma
“Asinskārais dēmons”- viņa tiek uzskatīta par visbīstamāko sievieti pasaulē un nenesīs neko labu
6 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu ēst tukšā dūšā. Kādu kaitējumu tie var nodarīt veselībai?
Veselam
Viss, ko kādreiz gribējies uzzināt par vagīnu… Bet kautrējies pavaicāt pat “gūglei”?
! Var marinēt arī lielas vārītās bietes, taču tās jāsagriež biezās šķēlēs.