Dikļu pilspavārs JĀNIS SILIŅŠ palepojas, ka pils restorāns vasarās varot iztikt tikai ar vietējo dārzu un meža veltēm – te ir labi, mums ir viss. Iespējams, ka tieši pašmāju labumi kopā ar Jāņa garšu sajūtu Dikļiem ļāva ierindoties starp 30 Latvijas labākajiem restorāniem. Kā noprotat, šefs mūs cienās ar sēnēm. Foto – Ilze Pētersone

Brokastīs – svaigu baraviku maizītes. Dikļu pils restorāna virtuvē sēnes nonāk tieši no meža 0

Sēņu laika delikatese

Dikļu pilspavārs JĀNIS SILIŅŠ sagaida ar sēņu laika delikatesi – uz viegli apgrauzdētas baltmaizes šķēlītēs sagrieztas baravikas. Pa virsu – melnie pipari, nedaudz sāls, smukumam – ķiploku ziedi. Karaliska uzkoda. Vienkāršo recepti viņš ierādījis kolēģiem, nedaudz uzpucēta, ar nosaukumu “Baraviku karpačo” tā ceļo arī uz apmeklētāju galdiņiem. Spēj tik gatavot.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Vanga izteikusi draudīgas prognozes 2026. gadam: viens no notikuma datumiem jau ir zināms
Kokteilis
Šīs četras zodiaka zīmes atgūstas no grūtajiem laikiem: tās drīz tiks vaļā no savas “melnās svītras”
VIDEO. Pircējus “Maxima” veikalā pārsteidz izsalcis “klients” dārzeņu nodaļā; uzņēmums nekavējoties reaģē
Lasīt citas ziņas

“Mājas Viesa” augusta šefs palepojas, ka pils restorāns vasarās varot iztikt tikai ar vietējo dārzu un meža veltēm – te ir labi, mums ir viss. Iespējams, ka tieši pašmāju labumi kopā ar Jāņa garšu sajūtu Dikļiem ļāva ierindoties starp 30 Latvijas labākajiem restorāniem.

Kā noprotat, šefs mūs cienās ar sēnēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.