Mīkla “Vēja kūkām” 0
Sastāvdaļas
250 g miltu;
2 olas;
1/4 l ūdens vai piena;
2 ēdamkarotes augu eļļas;
šķipsniņa sāls.
Bļodā sajauc miltus un sāli, centrā izveido padziļinājumu un iesit tajā vienu olu.
Kārtīgi samaisa un pievieno otru olu, šķidrumu un eļļu.
Turpina kult, kamēr masa kļuvusi vienmērīga un gluda.
Saldai mīklai pievieno vēl 1 ēdamkaroti cukura.
            Reklāma
            
                
                    
                
            
            Reklāma
        
    
                                                3 gardas biezpienmaizes receptes: klasiskā, ar ogām un pat marcipānu
                            
                            
                                                Burvīgā “Oreo kūka” ar šokolādi un zemenēm. Saimnieces Inas Frīdbergas recepte
                            
                            
                                                Mājās cepta maize ar sieru. Pagatavošana 5 soļos
                            
                            
                                                Savvaļas pica – garda un diezgan veselīga
                            
                            
                                                Vieglā medus kūka. Ātri pagatavojama, neprātīgi garda!
                            
                            
                                                Mazas omulīgas un gardas kūciņas
                            
                            
                                                Kā pagatavot mīklu kraukšķīgai picai? + 12 picas receptes
                            
                            
                                
                                            Maize pēc senču receptēm, no eko rudziem. Ilze Jurkāne ciemos Rankas pagasta “Ķelmēnos”
                            
                            
            
            
                
                
                
                                
                
                                
                
                                
                
                            
                
                            
                
                                


