Ēdieni restorānā “I lowe Mercato”, Stabu ielā 10/1.     13.04./2015 foto: Valdis Semjonovs/Praktiskais Latvietis
Ēdieni restorānā “I lowe Mercato”, Stabu ielā 10/1. 13.04./2015 foto: Valdis Semjonovs/Praktiskais Latvietis
Foto – Valdis Semjonovs

Cepti sparģeļi ar tomātu salsu, bez čaumalas vārītu olu un apelsīnu un sviesta mērci 0

KĀ GATAVOT?

Lai pagatavotu salsu, tomātus noblanšē, izņem sēklas. Smalki sagriež sīpolus, tomātus, koriandru un čili. Pievieno sāli, citronu sulu, piparus, cukuru, olīveļļu un visu samaisa. Katliņā uzvāra ūdeni, kam pievienots sāls un etiķis, un tajā pa vienai iesit olas. Uzvāra, ar karoti izņem. Katliņā izkausē 50 g sviesta, pievieno sāli un apelsīnu sulu, pavāra 5 min. Pannā izkausē atlikušo sviestu, pievieno sakapātus ķiplokus un liek cepties notīrītus sparģeļus, pieberot nedaudz sāls. Visu kārto uz šķīvjiem.

Reklāma
Reklāma
“Gaidīja vilcienu un strauji izmetās tam priekšā…” Notikusi letāla sadursme starp vilcienu un jaunu vīrieti 2
“Ko tālāk? Jāņi – šašlika svētki?” Soctīklos uzvirmo neapmierinātība par dzirdēto 18. novembra koncertā pie Brīvības pieminekļa
Latvijā palielināsies minimālā alga: cik liela tā būs? 19
Lasīt citas ziņas

Gatavoja restorāna “Mercato” šefpavārs SANDIS BRUŽAS

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.