Foto-Shutterstock
Četru garšu siera zupas. Gardas, vienkāršas un mazliet neierastas receptes 0
Zupas bāze

Reklāma
Reklāma
Māju apsēdušas peles? 15 smaržas, kuras šie grauzēji vienkārši nespēj paciest
Īpaša enerģija: 4 dzimšanas datumi, kas sevī ietver gudrību no iepriekšējām dzīvēm
Paciente ar sūdzībām par galvassāpēm vēršas vairākās slimnīcās, taču pretī saņem vien nievājošu attieksmi – kā vēlāk izrādās, viņai diagnosticēta nopietna slimība
Zupas bāzei nepieciešami: kāposti, ziedkāposti, burkāni, brokoļi, kartupeļi, sīpoli, garšvielas, buljons (uz 1 l buljona ņem 200 gramus vistas gaļas, 2 burkānus, 1 sīpolu un garšvielas) Buljonā vāra nomazgātus, sagrieztus dārzeņus, līdz tie mīksti. Zupas daudzumu sadala 4 daļās (ielej 4 mazākos katlos) un gatavo ar atšķirīgām piedevām.



