Foto-Shutterstock
Četru garšu siera zupas. Gardas, vienkāršas un mazliet neierastas receptes 0
Zupas bāze

“Esam vienojušies.” Izskan baumas, ka eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas vīrs nonācis pansionātā
“Negribu tā publiski stāstīt, bet…” Andris Bērziņš atklāj noslēpumu par Latviju, ko daudzi nezināja
Poliklīnikas darbiniece rīkojās nelikumīgi: kā Ingūna nejauši noklausījās sarunu un atklāja tīšu pacientu muļķošanu
Zupas bāzei nepieciešami: kāposti, ziedkāposti, burkāni, brokoļi, kartupeļi, sīpoli, garšvielas, buljons (uz 1 l buljona ņem 200 gramus vistas gaļas, 2 burkānus, 1 sīpolu un garšvielas) Buljonā vāra nomazgātus, sagrieztus dārzeņus, līdz tie mīksti. Zupas daudzumu sadala 4 daļās (ielej 4 mazākos katlos) un gatavo ar atšķirīgām piedevām.



