Publicitātes foto

Džeimija Olivera gardie Ziemassvētku cepumi 0

Šie kraukšķīgie cepumi būs lielisks gardums ikvienā Ziemassvētku vai Jaunā gada galdā. Tie ir viegli pagatavojami un patiešām kūst uz mēles. Izmēģini arī Tu šo recepti, kas nāk no slavenā britu pavāra Džeimija Olivera krājumiem!

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Kokteilis
ZEMAPZIŅAS TESTS. Izvēlies vienu kārti un saņem vēstījumu, kas tev jāapdomā jau šajā mirklī
Lasīt citas ziņas

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Lielā bļodā 2 minūtes puto sviestu, pūdercukuru un „Muscovado” cukuru.

Pievieno olu un vaniļas ekstraktu. Pievieno miltus un 1 tējkaroti jūras sāls un labi samaisi, lai izveidotos mīkla. Rupji sagriez šokolādi un krējuma konfektes un iemaisi tās mīklā, pievieno žāvētos augļus un riekstus, tad ieliec ledusskapī vismaz uz divām stundām. Mīklu ledusskapī vari turēt līdz pat trim dienām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Izklāj mīklu uz cepamā papīra un izmanto saldējuma karoti, lai no mīklas izveidotu bumbiņas. Vienā cepšanas reizē liec pannā sešas bumbiņas un cep aptuveni 15 minūtes, kamēr tās kļūst bāli zeltainas.
Atstāj cepumus uz pannas pāris minūtes, tad uzliec uz šķīvja dzesēties, un cep nākamo porciju.

Lai uzzinātu, kā pagatavot citus Ziemassvētku gardumus, skaties raidījumu „Džeimija Olivera lieliskie Ziemassvētki” televīzijas kanālā „FOX Life” ceturtdien, 24.decembrī, plkst. 21:00!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.