Foto: Pexels

Ēdiens kā restorānā: izcili vienkārša, bet garda recepte – vistu spārniņi ķīniešu gaumē 2

Vistu spārniņi ķīniešu gaumē – šī ir ārkārtīgi vienkārša pagatavošana recepte, kas neaizņems ne daudz laika, ne pūļu, taču rezultāts jūs patīkami pārsteigs!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

“Ir informācija, ka tas notiks šonakt!” Draudi ir reāli – Ukrainai tuvojas atbilde no Putina 1
“Gaidiet tankus Rīgas ielās, iespējams, jau rudenī.” Hermanis dalās satraucošās bažās par valsts nākotni 8
“Cerams, ka viņš jau ir izolatorā!” Soctīklotāji komentē Rosļikova skandālu Saeimā
Lasīt citas ziņas
  • Vistu spārniņi – 1 kg
  • 3 ķiploku daiviņas
  • Melni maltie pipari, sāls
  • Tumšā sojas mērce – 2 ēdamkarotes
  • Samalta ingvera garšviela – 1/3 tējkarote
  • Sezama sēkliņas

Pagatavošana:

Spārniņus sadala divās daļās, mazliet apsāla un liek cepties uz karstas pannas palielā eļļas daudzumā. Cep aptuveni 3 minūtes. Pēc tam pievieno ingveru, melnos piparus un sojas mērci. Cep, apmaisot vēl 13 līdz 15 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Beigās pievieno smalki sagrieztu ķiploku un cep vēl 2 minūtes.

Pirms pasniegšanas uzber mazliet sezama sēkliņas.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.