Foto: Pexels

Ēdiens kā restorānā: izcili vienkārša, bet garda recepte – vistu spārniņi ķīniešu gaumē 2

Vistu spārniņi ķīniešu gaumē – šī ir ārkārtīgi vienkārša pagatavošana recepte, kas neaizņems ne daudz laika, ne pūļu, taču rezultāts jūs patīkami pārsteigs!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas
  • Vistu spārniņi – 1 kg
  • 3 ķiploku daiviņas
  • Melni maltie pipari, sāls
  • Tumšā sojas mērce – 2 ēdamkarotes
  • Samalta ingvera garšviela – 1/3 tējkarote
  • Sezama sēkliņas

Pagatavošana:

Spārniņus sadala divās daļās, mazliet apsāla un liek cepties uz karstas pannas palielā eļļas daudzumā. Cep aptuveni 3 minūtes. Pēc tam pievieno ingveru, melnos piparus un sojas mērci. Cep, apmaisot vēl 13 līdz 15 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Beigās pievieno smalki sagrieztu ķiploku un cep vēl 2 minūtes.

Pirms pasniegšanas uzber mazliet sezama sēkliņas.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.