Foto: Pexels

Ēdiens kā restorānā: izcili vienkārša, bet garda recepte – vistu spārniņi ķīniešu gaumē 2

Vistu spārniņi ķīniešu gaumē – šī ir ārkārtīgi vienkārša pagatavošana recepte, kas neaizņems ne daudz laika, ne pūļu, taču rezultāts jūs patīkami pārsteigs!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

Krievija uzbrūk Ukrainai ar “brīnumieroci”. Ar to varētu tikt galā tikai F-16 144
TV24
“Viņi ir gatavi uz visādām neģēlībām.” Kas mudinātu Putinu pieņemt lēmumu uzbrukt NATO?
Krimināls
VIDEO. “Bēdz prom!” Kārsavā iereibusi kompānija bēg no policijas un smejas par vadītāja nonākšanu policijas rokās 43
Lasīt citas ziņas
  • Vistu spārniņi – 1 kg
  • 3 ķiploku daiviņas
  • Melni maltie pipari, sāls
  • Tumšā sojas mērce – 2 ēdamkarotes
  • Samalta ingvera garšviela – 1/3 tējkarote
  • Sezama sēkliņas

Pagatavošana:

Spārniņus sadala divās daļās, mazliet apsāla un liek cepties uz karstas pannas palielā eļļas daudzumā. Cep aptuveni 3 minūtes. Pēc tam pievieno ingveru, melnos piparus un sojas mērci. Cep, apmaisot vēl 13 līdz 15 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Beigās pievieno smalki sagrieztu ķiploku un cep vēl 2 minūtes.

Pirms pasniegšanas uzber mazliet sezama sēkliņas.

Labu apetīti!