BENU Publicitātes foto

Protams, lai mēs būtu slaidi un veselīgi, nozīme ir uzturam, kustībām un iekšējam noskaņojumam. 0

Ieteicams ikdienas uzturā iekļaut auzu putru, nedaudz riekstu, sēkliņu, svaigi spiestas sulas (arī nepārspīlējot), visdažādākos salātus, zaļumus. Pēc iespējas atteikties no augstākā labuma miltu produktiem un rafinētiem produktiem.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 3
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot
Lasīt citas ziņas

Vēlams vienā ēdienreizē neēst pārāk daudzveidīgu ēdienu. Ēdiet lēnām, nesteidzīgi, rūpīgi košļājot ēdienu. Labāk ēst biežāk, bet mazākām porcijām, nevis reti – jo tad drīzāk pārēdīsieties. Un tas iestieps kuņģi. Aptuveni pēc 20 minūšu ēšanas cilvēkam iestājas sāta sajūta, neatkarīgi no apēstā daudzuma. Tāpēc – brauciet lēnām pār tiltu, draugi. Arī vienu divas reizes mēnesī atslodzes dienas ar ūdens dzeršanu (ja to pieļauj jūsu veselības stāvoklis), nāks par labu slaidumam un jauneklīgumam.

Lai par jūsu ieradumu kļūst gaita, kad ir nedaudz ievilkts vēders un sēžamvieta, taisns, bet ne nospriegots mugurkauls – tas arī nostiprina vēdera un muguras muskuļus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Biežāk ejiet dabā, visu cauru gadu. Atpūta, veselīgs uzturs, meditācijas, atslābinošas masāžas (ļoti labi – pašmasāžas, gan fiziskās, gan bezpieskārienu, ko apgūstam kursos), priecējošas emocijas, mīlestība pret apkārtējiem un, noteikti pret sevi, – pilnīgi noteikti palīdzēs kļūt jums slaidiem, veseliem.

Un, protams, vajadzīgas fiziskās aktivitātes – katram pēc iespējas un piemērotības.

Ļoti svarīgs aspekts, uzlabojot figūru, ir cilvēka iekšējais noskaņojums – lai mēs sevi nedzītu, bet sevi pilnveidotu cieņā un mīlestībā.
Jebkurā no šiem ieteikumiem svarīgs mērs un regularitāte.

“Veselīgs ārējais izskats un iekšējā gaisa rodas no apzināta darba ar savu ķermeni, mīlestības pret sevi, ticības sev un saviem spēkiem, prasmes pieņemt un piedot, cienīt tradīcijas,” pārliecina Norbekov.lv pasniedzēja. “Esiet kā bērni – skatieties uz pasauli plaši atvērtām acīm un tad jūs iemirdzēsieties spilgtāk par zvaigzni naktī. Un tad veselība un slaidums būs tikai likumsakarība.”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.