Kadri no konkursā “Latvijas filmas Latvijas simtgadei” uzvarējušajiem spēlfilmu projektiem – attēlā kadrs no spēlfilmas “Bille”.
Kadri no konkursā “Latvijas filmas Latvijas simtgadei” uzvarējušajiem spēlfilmu projektiem – attēlā kadrs no spēlfilmas “Bille”.
Publicitātes foto

“VECTĒVS, KAS BĪSTAMĀKS PAR DATORU” 0


Filma bērniem, režisors Varis Brasla, scenārija autors Alvis Lapiņš, operators Uldis Jancis, mākslinieks Mārtiņš Vilkārsis, producents Gatis Upmalis, studija “F.O.R.M.A.”, 90 min. Kopējais NKC ražošanas atbalsts (2015 – 2017) – 540 000 eiro.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Mazdēla brīvdienas vectēva lauku mājās sākas šķietami bezcerīgi, bet beidzas negaidīti – izrādās, ka dzīve bez meliem var sagādāt prieku!

Varis Brasla, kino un teātra režisors: “Vectēva lomu tēlos Mārtiņš Vilsons, esam ķērušies klāt atlasei – bērna meklēšanai. Gatavojoties iepriekšējām savām filmām (“Emīla nedarbi”, “Ūdensbumba resnajam runcim”), esmu gājis tam cauri un zinu, ka tā mēdz būt liela loterija. Filmas pamatā būs cilvēcisku attiecību stāsts starp vectēvu, kas dzīvo mazpilsētā un ir mūrnieks, un viņa mazdēlu, puiku, kas pieradis dzīvoties datoru pasaulē. Ceru, ka tā neieslīgs didaktikā, bet saglabās formas vieglumu un pašironiju.”
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.