Viena nedēļa – 120 kilometri 74


Baiba Sipeniece-Gavare pagājušajā gadā piekrita lielam izaicinājumam, kas vienlaikus bija pamatīga uzdrošināšanās – filmējoties TV šovam, viņa vairāku cilvēku kompānijā kājām devās 120 kilometru garā pārgājienā Zviedrijā pa “Karaļa taku”. Viņa portālam LA.LV atklāja: “Tobrīd bija vasaras beigas, kad Kristīne Garklāva man zvanīja un piedāvāja piedalīties šajā projektā.”

Reklāma
Reklāma
Pirmās pazīmes jau ir: Bijušais NATO komandieris brīdina par Kremļa iespējamiem uzbrukuma plāniem saistībā ar NATO mācībām Baltijas jūrā 125
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 70
Krievi nāk virsū kā melna nakts.. Ukraiņi nosauc laiku, kad vairs nevarēs noturēt fronti – ne ieroču, ne spēka nav 285
Lasīt citas ziņas

“Es agrāk nekad nebiju dzirdējusi par tādu “Karaļa taku. Tolaik biju arī ļoti labā, mazliet vieglprātīgā noskaņojumā, jo man vēl turpinājās atvaļinājums. Es Kristīni Garklāvu ļoti labi pazīstu un zinu, ka viņa ir cilvēks, kas nekad otram pāri nedarīs. Es biju informēta, ka viņa plāno kaut kādu raidījumu. Nosauca cilvēkus, kas piekrituši tajā piedalīties, un arī es devu savu jāvārdu. Taču man nebija objektīva priekšstata par grūtības pakāpi, jo es par “Karaļa taku” neko nezināju. Man bija pārliecība, ka Zviedrijā cilvēkus mīl, tā ir civilizēta zeme un nekas bīstams vai dulls tur noteikti nevar būt. Vēl mani maldināja pats nosaukums “Karaļa taka”, kas radīja iespaidu, ka tur regulāri staigā Zviedrijas karaļi,” viņa stāstīja.

Pilns raksts pieejams šeit!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.