Foto – takprosto.cc

FOTORECEPTE: Maigi rozā bezē šokolādē. Pirksti jālaiza! 2

Ieliet olu baltumus traukā, pievienot vīnakmeni un sablenderēt. Nebeidzot blenderēt, pievienot cukuru. Kārtīgi sakult.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pievienot kukurūzas cieti, ābolu etiķi, vaniļu – un atkal kult.

Pievienot krāsvielu un kult, līdz masa kļūst ļoti bieza.

CITI ŠOBRĪD LASA

Caur konditorejas maisiņu izspiest cepumiņus, veidojot rozīšu formu.

Cept 90-100 grādos aptuveni pusotru stundu.

Gatavo bezē cepumu apakšiņas uz mirkli iemērkt izkausētā šokolādē, tad ļaut šokolādei sacietēt.

Avots: takprosto.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.