Foto – takprosto.cc

FOTORECEPTE: Maigi rozā bezē šokolādē. Pirksti jālaiza! 2

Ieliet olu baltumus traukā, pievienot vīnakmeni un sablenderēt. Nebeidzot blenderēt, pievienot cukuru. Kārtīgi sakult.

Reklāma
Reklāma
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā 48
Kokteilis
Laura Vizla joprojām tirgo teju 40 000 eiro vērtu Porziņģa dāvāto auto – eksperts atklāj, kāpēc neviens to nepērk 44
Viedoklis
Ko viņš dara, kad citi neredz – kādām vaļībām ļaujas? Zodiaka zīmju klusie noslēpumi 4
Lasīt citas ziņas

Pievienot kukurūzas cieti, ābolu etiķi, vaniļu – un atkal kult.

Pievienot krāsvielu un kult, līdz masa kļūst ļoti bieza.

CITI ŠOBRĪD LASA

Caur konditorejas maisiņu izspiest cepumiņus, veidojot rozīšu formu.

Cept 90-100 grādos aptuveni pusotru stundu.

Gatavo bezē cepumu apakšiņas uz mirkli iemērkt izkausētā šokolādē, tad ļaut šokolādei sacietēt.

Avots: takprosto.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.