Foto – takprosto.cc

FOTORECEPTE: Maigi rozā bezē šokolādē. Pirksti jālaiza! 2

Ieliet olu baltumus traukā, pievienot vīnakmeni un sablenderēt. Nebeidzot blenderēt, pievienot cukuru. Kārtīgi sakult.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Pirmo sēru periodu ar raudāšanu ik dienu jau esmu pārvarējusi!” Aktrise Burnicka nāk klajā ar bēdīgu ziņu
Kokteilis
“Kā es varēju tā sačakarēt savu seju?” Pēc sejas procedūras veikšanas Iveta Simsone piedzīvojusi negaidītu pārsteigumu
“Bāc! Pedagogam nav tiesību pacelt balsi uz svešu bērnu!” Vecāki pārsteigti par skolotāju rīcību
Lasīt citas ziņas

Pievienot kukurūzas cieti, ābolu etiķi, vaniļu – un atkal kult.

Pievienot krāsvielu un kult, līdz masa kļūst ļoti bieza.

CITI ŠOBRĪD LASA

Caur konditorejas maisiņu izspiest cepumiņus, veidojot rozīšu formu.

Cept 90-100 grādos aptuveni pusotru stundu.

Gatavo bezē cepumu apakšiņas uz mirkli iemērkt izkausētā šokolādē, tad ļaut šokolādei sacietēt.

Avots: takprosto.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.