FOTO: @edamskaisti / Facebook/Istagram

Garšos ne tikai bērniem! Fiksais “Kinder Country” tipa kārtojums 0

Interesanta, lieliska un vienkārša recepte kopā ar edamskaisti!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

Haoss lidostās, sprādzieni un ugunsgrēki – krievi uz nervu sabrukuma robežas! Ukraina maina taktiku uzbrukumiem Maskavai
Ko nevajadzētu stādīt blakus tomātiem: daudzi gadiem ilgi pieļauj šo kļūdu
Putins zaudē saikni ar realitāti: Vai Krievijas diktators ir galīgi sajucis prātā? Ekspertu secinājumi ir satraucoši
Lasīt citas ziņas

1. 400g krēmsiera;
2. 1 bundžiņa iebiezinātā piena (nav obligāti visa);
3. 2 paciņas (ap 320g) šokolādes cepumu;
4. 200g brokastu kviešu pārslu (ieteicams nesaldinātas);
5. 2 tāfelītes Pergalė griljāžas piena šokolādes;
6. 30g sviesta;
7. 30g piena.

Pagatavošana:

1. Cepumus sasmalcina un 1/2 no tiem sajauc ar izkausētu sviestu un klāj traukā kā pamatnīti.
2. Krēmsieru saputo ar 1/2 buņdziņu iebiezinātā piena un tad iemaisa mazliet brokastu pārslas.
3. 1/2 krēma lej traukā, pa virsu izkārto otru daļu sasmalcināto cepumu un liek palikušo krēmu, izlīdzina.
4. Šokolādi izkausē un sajauc ar siltu pienu.
5. Augšpusi noklāj vidēji plānā kārtā ar brokastu pārslām, pārlej mazliet ar iebiezināto pienu un tad ar izkausēto šokolādes/piena masu.
6. Liek uz nakti vai pāris stundām ledusskapī stabilizēties.

Lai labi garšo!

CITI ŠOBRĪD LASA

Piebilde! Ja izvēlas brokastu pārslas, kuras ir saldinātas, tad iebiezināto pienu izmantojam mazāk.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.