FOTO: @edamskaisti / Facebook/Istagram

Garšos ne tikai bērniem! Fiksais “Kinder Country” tipa kārtojums 0

Interesanta, lieliska un vienkārša recepte kopā ar edamskaisti!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

1. 400g krēmsiera;
2. 1 bundžiņa iebiezinātā piena (nav obligāti visa);
3. 2 paciņas (ap 320g) šokolādes cepumu;
4. 200g brokastu kviešu pārslu (ieteicams nesaldinātas);
5. 2 tāfelītes Pergalė griljāžas piena šokolādes;
6. 30g sviesta;
7. 30g piena.

Pagatavošana:

1. Cepumus sasmalcina un 1/2 no tiem sajauc ar izkausētu sviestu un klāj traukā kā pamatnīti.
2. Krēmsieru saputo ar 1/2 buņdziņu iebiezinātā piena un tad iemaisa mazliet brokastu pārslas.
3. 1/2 krēma lej traukā, pa virsu izkārto otru daļu sasmalcināto cepumu un liek palikušo krēmu, izlīdzina.
4. Šokolādi izkausē un sajauc ar siltu pienu.
5. Augšpusi noklāj vidēji plānā kārtā ar brokastu pārslām, pārlej mazliet ar iebiezināto pienu un tad ar izkausēto šokolādes/piena masu.
6. Liek uz nakti vai pāris stundām ledusskapī stabilizēties.

Lai labi garšo!

CITI ŠOBRĪD LASA

Piebilde! Ja izvēlas brokastu pārslas, kuras ir saldinātas, tad iebiezināto pienu izmantojam mazāk.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.