Foto – Fotolia

Jaunava 0

Šodien iespējami gan piedzīvojumi, gan negaidīti likteņa pavērsieni. Šodien spēcīgi pieaugs nervu slodze, taču tas netraucēs jūsu veselībai un darbaspējām. Pastāv varbūtība, ka izcelsies konflikti gan darbā, gan mājās. Ja kādam izdosies ievilkt jūs attiecību skaidrošanā, tad pacentieties nepazemoties tik tālu, lai būtu jākliedz. Šodien redzēts sapnis sola piepildīties. Ja jūs sapnī redzējāt augļus, tad tas nozīmē izveseļošanos, ja esat saslimis.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Situācija mainās pa stundām!” Saņemti divi pilnīgi pretēji ziņojumi no frontes. Kurš melo?
Gatavo Krieviju konfliktam ar NATO: atklāj, kāpēc Putins atlaida Šoigu un viņa vietā amatā iecēla Kremļa ekonomistu
VIDEO. Latviešu puisis Zigmunds kopā ar māti nolēmuši pārcelties uz Baltkrieviju un iegādāties tur īpašumu: “Meklēs labāku dzīvi” 314
Lasīt citas ziņas

Svari
Šī ir tieši tā diena, kad jūs krasi varēsiet mainīt savu dzīvi. Bet uz kuru pusi, tas atkarīgs no jums. Ja jūs rīkosieties pareizi un godprātīgi, nākotnē viss jums veidosies labi. Ja nē, tad vainojiet paši sevi.

Skorpions
Lai tiktu vaļā no smagas nastas, nepieciešams vienkārši pateikt “pielieku punktu”. Jums vajag izdarīt secinājumus un aizmirst par to, kas bijis. Jo ātrāk jūs pāršķirsiet lappusi, jo vieglāk būs visu sākt no baltas lapas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Strēlnieks
Dienas pirmajā pusē pastāv apdraudējums veselībai. Iespējamas traumas, kā arī nopietnas problēmas ar apkārtējiem. Šodien jūs varat saņemt ziņu vai lūgumu no tuva cilvēka. Dienas otrajā pusē jūs, iespējams, gaida jaunas iepazīšanās vai romantiskas aizraušanās. Šodien biznesa lietās var rēķināties ar draugu un uzticamu partneru palīdzību un padomiem.

Mežāzis
Šodien būs ļoti saspringta diena. Nepieciešams rūpīgi sekot situācijai. Spēcīgi nostiprinieties esošajās pozīcijās un nepretendējiet uz kaut ko vairāk, citādi jūsu vēlme dominēt un pašpārliecinātība vai izraisīt tuvinieku vai radinieku protestu.

Ūdensvīrs
Labvēlīga diena, lai risinātu materiālās, saimnieciskās un finanšu lietas. Darbā viss veiksies bez īpašām pūlēm, bet galvenais uzdevums būs atrast kopēju valodu ar kolēģiem. Vakarā ieteicama pastaiga svaigā gaisā – tā atjaunos spēkus un uzlabos noskaņojumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.