Foto – Fotolia

Svari 0

Jauni pasākumi un projekti šodien var atnest prāvus finanšu ienākumus. Ģimenē valdīs miers, saskaņa ar partneri, tiks atjaunotas pārtrauktas draudzīgas attiecības. Seko norādēm un pareizi tās iztulko. Šī diena parādīs, cik lielā mērā tuvākajā laikā mainīsies tavi plāni.

Reklāma
Reklāma
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
VIDEO. “Divas mašīnas pašvaldības policijas atbrauca” – Ogrē slēgts bērnu izveidotais dzērienu veikals
Norvēģijā ir pilsēta, kuras iedzīvotājiem jau vairāk nekā 70 gadus ir aizliegts nomirt. Nežēlīgs liktenis sagaida tos, kuri saslimuši 30
Lasīt citas ziņas

Skorpions
Tu nevarēsi nosēdēt uz vietas. Parādīsies vēlme daudz ko mainīt. Iespējams, tu pārskatīsi vairākus nākotnes plānus.

Strēlnieks
Strēlniekiem iesakām mazāk stāstīt paziņām par saviem plāniem un visu izdarīt slepus. Seko tam, lai tavs tēls un uzvedības veids izraisītu mazāk skaudības un agresijas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mežāzis
Koncentrējies uz to, kas tev sniedz prieku. Vakarā tu negaidīti sajutīsi nepārvaramu vēlmi nodarboties ar sportu vai aktīviem atpūtas veidiem.

Ūdensvīrs
Šodien tev neveiksies ar telefona zvaniem. Tavs tālrunis darbosies labi, vienkārši neizdosies parunāt ar vajadzīgajiem cilvēkiem – viņi neatbildēs vai arī viņu tālrunis būs aizņemts.

Zivis
Visu dienu tev būs labs garastāvoklis. Tu pats par to brīnīsies. Tikai darba dienas beigās tu sāksi saprast, kāpēc tā. Tevi šodien gaidīs pārsteigumi, arī patīkami.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.