Foto: FreePik

Izcilām brokastīm vai vakariņām: kabaču – siera vafelītes ar krējumu un tomātiņiem 0

Kabači ir veiksmīgs produkts ne tikai tāpēc, ka to veikalu plauktos var iegādāties arī to nesezonā, bet arī tamdēļ, ka no tā var pagatavot vislieliskākos ēdienus, neieguldot lielas summas. Tā, piemēram, šīs kabaču – siera vafeles – reiz pagatavosiet brokastīs un vēlēsieties to atkārtot vēl un vēl!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas (6 vafelēm):

Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Notriektā tautumeita 7
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi 57
Lasīt citas ziņas
  • Neliels kabacis – 250 grami
  • Puscietais siers – 100 grami
  • Ola – 1 gab.
  • Krējums – 1 ēdamkarote
  • Sāls pēc garšas
  • Cepamais pulveris – 1 tējkarote
  • Milti – 120 grami

Pagatavošana:

Kabaci nomizo un sarīvē uz rupjas rīves. Pievieno iepriekš sarīvētu sieru, sāli, olu un krējumu, visu kārtīgi samaisa. Pievieno miltus un cepamo pulveri, vēlreiz visu samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uzkarsē vafeļu cepamo pannu. Liek iekšā masu (ar nelielu kaudzīti) un cep vidēji 3-4 minūtes.

Pasniedz ar krējumu, kubiņos sagrieztiem tomātiem un mazliet bazilika aromātam.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.