Foto-draganica/Shutterstock

Jauno kartupeļu uzkoda ar kūpinātu šķiņķīti 0

Sastāvdaļas
• 500 g jauno kartupelīšu
• 200 g plānu kūpināta šķiņķa šķēlīšu
• 2 gurķi
• sauja bazilika lapiņu
• saišķītis diļļu
• pipari
• sāls
• eļļa

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Rūpīgi nomazgātus kartupelīšus izvāra, nokāš, nosusina un nedaudz apcep sakarsētā eļļā. Sasmalcina dilles un apviļā apceptos kartupelīšus. Katram, izmantojot koka irbulīti, aptin šķēlīti, tai virsū uzsprauž gareniski sagrieztu gurķa šķēlīti, pa vidu liekot bazilika lapiņas. Pārkaisa ar sāli un pipariem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.