Kā izcept gardas siera maizītes. Eksperimentē ar zaļumiem vai riekstiem! 0

Sastāvdaļas – 100 g cieta siera, 2 glāzes miltu, 250 ml saldā vai skābā krējuma, šķipsna sāls, tējkarote cukura, 50 g sviesta, ēdamkarote cepamā pulvera, zaļumi pēc garšas.

Reklāma
Reklāma
“Viena no pretīgākajām iestādēm Latvijā!” Klienti šūmējas par pasniegtā ēdiena kvalitāti populārā picērijā Latvijā 48
Kas notiek Lietuvā? Aculiecinieks iemūžinājis uz dzelzceļa sliedēm reti redzamu ainu
Kokteilis
Astrologi un numerologi atklāj: Tiem, kas dzimuši šajos trīs mēnešos, piemīt neparasta dāvana
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sieru sarīvē uz rupjas rīves, tam pievieno mīkstu sviestu, sāli, cukuru un krējumu. Visu samaisa.
Pievieno pēc garšas sasmalcinātus zaļumus un miltus, kuriem pievienots cepamais pulveris. Iemaisa elastīgu mīklu, ja nepieciešams, pievieno vēl nedaudz miltu.
Mīklu izveltnē, tad sarullē kā ruleti, sagriež apmēram centimetru biezās ripiņās. No tām veido maizītes, tās rindo uz cepešpannas, kurai uzklāts cepamais papīrs.
Virsu var pārkaisīt ar saberztiem riekstiem.
Cep 180 grādu karstumā 20–25 minūtes, līdz veidojas viegli brūngana virsiņa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.