No 50 – 60 gadiem 0

Foto – http://www.youtube.com/watch?v=p7J4wbGNuVY

Tagad visā, kas ir saistīts ar ēšanu, ir jāietur pauze: 50-gadīgam organismam vajag par 30 % mazāk enerģijas nekā 20-gadīgam. Visefektīvākās vielas šajā vecumā, kuras “nogalina” taukus un padara mūs slaidus, ir enzīmi. Bagāts ar enzīmiem un C vitamīnu ir visiem zināmais ananāss un mazāk zināmā papaija.
Dienas laikā jāapēd 2 kg šo augļu (vai vienu no viņiem), obligāti jāiekļauj augļa mīkstums un sula. 2 kg augļu sadalīt uz 4 ēdienreizēm: brokastis, pusdienas, launags, vakariņas.
Dienas laikā citu neko neēst.
Ja tas nav pa spēkam, diētu var padarīt maigāku.

Brokastis: ananāsa gabaliņš plus 100 gr netrekna biezpiena.
Pusdienas: 1/2 ananāsa un 100 gr vārītas, liesas, putna gaļas vai krabju, vai vārītas zivs.
Vakariņas: ananāsa gabaliņš un rudzu maizes gabaliņš ar netreknu biezpienu.
Pēc 2 dienām svars būs samazinājies par 2 kg.
Svarīgi ir zināt, ka taukus labi nogalina artišoki (un ūdens, kurā tie vārījās), kivi un ābolu etiķis. Šajā vecumā iesakām biežāk dejot… aktīvas dejošanas laikā tiek sadedzinātas 400 kalorijas.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.