Foto – Anda Krauze

Kaut kas veselīgs un viegls! Karstie vistas salāti ar grauzdētām maizītēm 0

Kaut kas silts, kaut kas kraukšķīgs, kaut kas veselīgs un viegls. Pamēģiniet sp ŗecepti – karstos vistas salātus ar grauzdētām maizītēm!

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – zirņu dīgsti, ledus salāti, Pekinas kāposts, mazie tomātiņi, zaļie zirnīši, lociņi, 3 vistas filejas, saldais krējums, sāls, sojas mērce, maize, avokado, ķiploku pesto.

Pagatavošana.

Uz šķīvjiem izkārto zaļumus – ledus salātus, Pekinas kāpostus, zirņu dīgstus. Pa virsu salātiem liek uz pusēm pārgrieztus mazos tomātiņus. Klāt piegriež lociņus. Gabaliņos sagriež vistas fileju, apcep to. Pievieno sāli. Kad fileja apcepusies, tai klāt pielej glāzi saldā krējuma un pievieno nedaudz kurkumas. Pieber 5 ēdamkarotes zaļo zirnīšu, kurus uzsilda kopā ar mērci, un tad visam pielej vienu ēdamkaroti sojas mērces. Maisījumu lej uz šķīvja izkārtotajiem zaļumiem. Ēdienam var uzrīvēt nogatavinātu sieru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Grauzdētās maizītes – uz pannas uzliek sagrieztu maizi pēc savas izvēles, liek cepties cepeškrāsnī uz 10 – 15 minūtēm. Uzgrauzdētajām maizītēm virsū smērē avokado masu (ar dakšu samīcītu, bet ne sasmalcinātu vai sablenderētu avokado), ko sajauc ar ķiploku pesto (sasmalcināts ķiploks kopā ar sāli).

Foto – Anda Krauze
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.