
Foto. pexels.com/ Willfried Wende
12. Regulāra pārbaude un profilakse 17
Regulāri pārbaudiet pārtikas produktus, lai pamanītu infekcijas sākumposmā. Profilaktiski pasākumi ietver pārtikas uzglabāšanu hermētiskos traukos, regulāru tīrīšanu, un izvairīšanos no ilgstošas uzglabāšanas sausos produktos, kas var pievilināt kodes.
Reklāma
Reklāma
“Tikko nopirktos miltos bija kaudze ar kodēm!” Skaidrojam, vai “Dobeles dzirnavnieks” maldina cilvēkus?
Kodes plosās pa skapjiem… Kā šīs niknās caurumotājas piebremzēt ar dabas līdzekļiem?
Nežēlīgākie lepno tautastērpu un adīto dūrainīšu ienaidnieki – kodes – darbojas klusu. Kā cīnīties pret šīm nekrietnelēm?