Glazed easter cake with decoration, selective focus
Glazed easter cake with decoration, selective focus
Foto no chadeyka.livejournal.com

Kēkss ar baltās šokolādes glazūru 0

Pagatavošana

Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 170 grādiem.

Sviestu un cukuru uzputot līdz masa kļūst gaiša un gaisīga. Turpinot putot pa vienam pievienot olu dzeltenumus. Pievienot iebiezināto pienu, liķieri un vēelreiz kārtīgi uzputot. Pievienot miltus, kartupeļu cieti un cepamo pulveri. Vēlreiz samaisīt.

Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievu mērs ir pilns: tiešraides laikā viņi turpina uzbrukt Putinam, “apmētājot” viņu ar vēl neērtākiem jautājumiem
Lasīt citas ziņas

Atsevišķi uzputot olu baltumus. Iemaisīt tos mīklā.

Sagatavot formu – formu iemsērēt ar sviestu un pārkaisīt ar miltiem. Pārliet sagatavotā formā mīklu un cept apm. 1 st. gatavību pārbaudīt ar koka irbulīti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Glazūrai šokolādi ar sviestu izkausēt ūdens peldē. Ja jums ir tumšā šokolāde, tad sviestu vajadzēs divreiz vairāk. Ar pagatavoto glazūru pārliet kēksu, atdzesēt.

Avots – chadeyka.livejournal.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.