Foto – Anda Krauze

Ķirbju un tomātu sacepums. Vienkārši, garšīgi, koši! 0

Sastāvdaļas (1 porcija)
• 150 g ķirbju masas
• 70 g tomātu
• 2 olas
• 100 ml piena
• 1 ēdamkarote mannas
• 1 ēdamkarote rīvmaizes
• 1 ēdamkarote kviešu miltu
• sāls

Veselam
“Iestājas slimnīcā ar metastātisku resnās zarnas vēzi, kuru kā hemoroīdus “ārstējusi” kaimiņiene!” Profesors nobažījies par sabiedrības bezatbildību
RAKSTA REDAKTORS
“Cik ilgi šo tolerēsim Vecrīgā?” Rīdzinieci sadusmo uz ielām tirgoto preču sortiments
“Amerikāņi tiktu iznīcināti trīs sekundēs.” Ukrainas komandieris atklāti par ASV plāniem, drošības garantijām un Krievijas patiesajiem mērķiem
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķirbi sagriež gabaliņos un sautē nelielā ūdens daudzumā.
Sablendē, tad masai pievieno rīvmaizi, mannu, miltus, olu un sāli.
Masu lej veidnē, virspusē uzliek tomātu ripiņas un uzlej olu un piena maisījumu.
Cep cepeškrāsnī aptuveni 40 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.