
Foto – Anda Krauze
Ķirbju un tomātu sacepums. Vienkārši, garšīgi, koši! 0
Sastāvdaļas (1 porcija)
• 150 g ķirbju masas
• 70 g tomātu
• 2 olas
• 100 ml piena
• 1 ēdamkarote mannas
• 1 ēdamkarote rīvmaizes
• 1 ēdamkarote kviešu miltu
• sāls
Reklāma
Reklāma
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas
121
Pagatavošana.
Ķirbi sagriež gabaliņos un sautē nelielā ūdens daudzumā.
Sablendē, tad masai pievieno rīvmaizi, mannu, miltus, olu un sāli.
Masu lej veidnē, virspusē uzliek tomātu ripiņas un uzlej olu un piena maisījumu.
Cep cepeškrāsnī aptuveni 40 minūtes.
Liellopa gaļas strēmelītes ar rukolu un Parmezāna sieru
Pasterizēti skābie kāposti
Smaržīgās kafijas maizītes. Vecmāmiņu recepte, ko der atcerēties!
Šokolādes torte ar saldo krējumu un banāniem. Bez cepšanas!
Frito misto jeb fritētas jūras veltes, baklažāni un cukīni
Pikantā jūras velšu zupa
Biezpiena krēms ar persikiem
VIDEO. Fantastiski eklēri. Dažreiz vajag sevi palutināt!