Pilnmēness lec virs Almodovaras cietokšņa Spānijā. Foto – AP/LETA

Kā pavadīt šo Pilnmēnesi? 0

14. decembris ir trešdiena, kad vairākumam cilvēku jābūt darbā, tāpēc pacenties atstāt darba problēmas darba vietā, bet privātās lietas – mājās. Esi auksts kā aukstais Mēness un neizrādi negatīvas emocijas, jo tās var laupīt veiksmi.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
Ineses Supes cīņa turpinās: “Kad iznācu no ķirurga kabineta, es apraudājos, jo man gribējās iznākt kā uzvarētājai, bet tā pagaidām nesanāk”
Vai zināji, ka šie ieradumi veicina mūsos skumjas un nomāktu garastāvokli?
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 37
Lasīt citas ziņas

Finanšu lietās un lietišķās attiecības vēlama galēja piesardzība. Pieraksti visu, kas jāizdara, citādi vari kaut ko aizmirst, bet paviršības sekas Dvīņu Pilnmēnesī var būt katastrofālas.

Ko nu tiešām šajā Pilnmēnesī nevag darīt – iegādāties kaut ko dārgu. Azartiski cilvēki, kurus vada vienīgi vēlme tikt pie vieglas naudas, var ciest zaudējumu un, visticamāk, no tā neatkopties vēl ilgi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šajā Pilnmēnesī riskēt nedrīkst nevienā dzīves jomā. Dari tikai ikdienišķās, neatliekamās lietas!
Arī garastāvoklis un veselība var sagādāt raizes. Dvīņi daudziem radīs apātiju un slinkumu, no kura izrauties būs ļoti grūti.

Tieši tādās dienās kā šīs cilvēki, mostoties pēc modinātāja zvana, sev saka: “Vēl pāris minūtītes pagulēšu, tad celšos.” Un parasti ceļas pēc stundas.

Ja nevēlies pastāvīgi būt stresā, paveic visus darbus uzreiz, neatliekot uz vēlāku laiku.

Šis Pilnmēness būs visai nelabvēlīgs un dinamisks, un šī iemesla dēļ pat ar lielāko paškontroli apveltītie cilvēki var sastapties ar vienu otru problēmu.

Galvenais – nepārdzīvot par to, kas nav svarīgi tieši šajā brīdī. 13. un 14. decembrī dzīvo tagadnē.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.