Mandarīnu ievārījums. Ziemassvētku noskaņa burciņā 0

Pagatavošana:

Notīriet mandarīnus, sadaliet daiviņās, ieberiet tās kastrolītī,pievienojiet viena citrona sulu,nedaudz mandarīnu mizu un pievienojiet ūdeni,tik, lai mandarīni būtu pārklāti.

Reklāma
Reklāma
Trīs mērces, kuras nekavējoties vajadzētu izmest no ledusskapja. Kādu kaitējumu veselībai tās var nodarīt?
“Valsts iestādē darba laikā durvis ir slēgtas, bet, tiekot iekšā, sajutos kā templī” – apmeklētājs dalās dīvainajā pieredzē pēc VID filiāles apmeklējuma 11
“Neviens krievs nav uzdrīkstējies to, ko tās “holandiešu salašņas”!” Deputāti pauž sašutumu par Vecrīgā notiekošo 14
Lasīt citas ziņas

Vāriet 10-15 minūtes, līdz mandarīni būs mīksti. Nolejiet ūdeni un mandarīnus sablendējiet (ja mandarīnos ir kauliņi, tad tos izņemiet pirms blendēšanas). Mandarīnu masu lieciet atpakaļ katliņā, pievienojiet cukuru ar anīsu un vāriet.

Kad ievārījums ir uzvārījies, nogrieziet mazāku liesmu un vāriet vēl 20-30 minūtes,līdz ievārījums ir sabiezējis.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ievārījumu uzglabājiet burciņā ar vāciņu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.