Mandarīnu ievārījums. Ziemassvētku noskaņa burciņā 0

Pagatavošana:

Notīriet mandarīnus, sadaliet daiviņās, ieberiet tās kastrolītī,pievienojiet viena citrona sulu,nedaudz mandarīnu mizu un pievienojiet ūdeni,tik, lai mandarīni būtu pārklāti.

Reklāma
Reklāma
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 158
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Vāriet 10-15 minūtes, līdz mandarīni būs mīksti. Nolejiet ūdeni un mandarīnus sablendējiet (ja mandarīnos ir kauliņi, tad tos izņemiet pirms blendēšanas). Mandarīnu masu lieciet atpakaļ katliņā, pievienojiet cukuru ar anīsu un vāriet.

Kad ievārījums ir uzvārījies, nogrieziet mazāku liesmu un vāriet vēl 20-30 minūtes,līdz ievārījums ir sabiezējis.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ievārījumu uzglabājiet burciņā ar vāciņu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.