
Foto – Aija Geida
Kokteilis ar avenēm un dzērvenēm 0
Visas sastāvdaļas liek blendera traukā un kuļ, līdz izveidojas viendabīgs kokteilis.
Svarīgi
Dzērvenēs ir vielas (tanīni), kas neļauj mikrobiem iekļūt šūnās un savairoties, tāpēc ieteicams tās lietot regulāri, jo īpaši rudeņos un pavasaros, kad gaisā ir daudz vīrusu un ir pazemināta imunitāte.
FOTORECEPTE: Maigi rozā bezē šokolādē. Pirksti jālaiza!
Šķelto zirņu zupa ar indiešu garšvielām. Recepte no Andra Freidenfelda!
Bietītes ābolu sulā
Skaistās un gardās maizītes “Uzplaukušas rozītes”
Dzērveņu un melleņu limonāde
Vistas filejas salāti ar plūmēm un riekstiem
Cīsiņi ar sieru – fiksās vakariņas
Šokolādes kēkss ar biezpiena krēmu