
Pilngraudu miežu maize ar medu 0
Pilngraudu milti organismu nodrošina ar nepieciešamo enerģiju, minerālvielām un taukskābēm, kas ir pilnvērtīga uztura sastāvdaļas. Tāpēc ir vērts pamēģināt, kāda sanāk maize no šiem miltiem.
Reklāma
Reklāma
Pilngraudu miežu maize ar medu
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Pagatavošana: izkausē sviestu, pievieno pienu, olu, medu, tad visu iejauc miltu maisījumā. Mīklu liek ietaukotā veidnē vai uz plāts un cep 200 grādu temperatūrā aptuveni 40 minūtes.
GARDI! Ābolu kūka ar kanēli
Mandarīnu ievārījums. Ziemassvētku noskaņa burciņā
Pikantais dārzeņu un kokosa riekstu piena sautējums. Andra Freidenfelda recepte
Maizītes “Neatvērušies rožu pumpuri”
Kokteilis ar avenēm un dzērvenēm
FOTORECEPTE: Maigi rozā bezē šokolādē. Pirksti jālaiza!
Šķelto zirņu zupa ar indiešu garšvielām. Recepte no Andra Freidenfelda!
Bietītes ābolu sulā