Pilngraudu miežu maize ar medu 0
Pilngraudu milti organismu nodrošina ar nepieciešamo enerģiju, minerālvielām un taukskābēm, kas ir pilnvērtīga uztura sastāvdaļas. Tāpēc ir vērts pamēģināt, kāda sanāk maize no šiem miltiem.
Reklāma
Reklāma
Pilngraudu miežu maize ar medu
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu
1
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta
22
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
Pagatavošana: izkausē sviestu, pievieno pienu, olu, medu, tad visu iejauc miltu maisījumā. Mīklu liek ietaukotā veidnē vai uz plāts un cep 200 grādu temperatūrā aptuveni 40 minūtes.
GARDI! Ābolu kūka ar kanēli
Mandarīnu ievārījums. Ziemassvētku noskaņa burciņā
Pikantais dārzeņu un kokosa riekstu piena sautējums. Andra Freidenfelda recepte
Maizītes “Neatvērušies rožu pumpuri”
Kokteilis ar avenēm un dzērvenēm
FOTORECEPTE: Maigi rozā bezē šokolādē. Pirksti jālaiza!
Šķelto zirņu zupa ar indiešu garšvielām. Recepte no Andra Freidenfelda!
Bietītes ābolu sulā



