Pilngraudu miežu maize ar medu 0
Pilngraudu milti organismu nodrošina ar nepieciešamo enerģiju, minerālvielām un taukskābēm, kas ir pilnvērtīga uztura sastāvdaļas. Tāpēc ir vērts pamēģināt, kāda sanāk maize no šiem miltiem.
Reklāma
Reklāma
Pilngraudu miežu maize ar medu
Pieci labākie ministri, kādi Latvijā bijuši kopš neatkarības atjaunošanas – viņi būtiski mainījuši mūsu valsti
1
Slaidiņš: “Lai kā mūsu politiķi negribētu to atzīt, bet Latvijas pierobeža ir Padomju Latvija”
Nopludināti visi 28 miera plāna punkti: kāpēc Polijai tajā ir unikāla loma?
50
Pagatavošana: izkausē sviestu, pievieno pienu, olu, medu, tad visu iejauc miltu maisījumā. Mīklu liek ietaukotā veidnē vai uz plāts un cep 200 grādu temperatūrā aptuveni 40 minūtes.
GARDI! Ābolu kūka ar kanēli
Mandarīnu ievārījums. Ziemassvētku noskaņa burciņā
Pikantais dārzeņu un kokosa riekstu piena sautējums. Andra Freidenfelda recepte
Maizītes “Neatvērušies rožu pumpuri”
Kokteilis ar avenēm un dzērvenēm
FOTORECEPTE: Maigi rozā bezē šokolādē. Pirksti jālaiza!
Šķelto zirņu zupa ar indiešu garšvielām. Recepte no Andra Freidenfelda!
Bietītes ābolu sulā



