Lēcu un turku zirņu zupa
 0

Kā gatavot?

Pa nakti izmērcē turku zirņus un vāra atsevišķi, kamēr mīksti. Vistas gaļu izvāra un sagriež strēmelītēs. Katlā uzvāra ūdeni (var pievienot vistas buljonu) un pieliek brūnās vai sarkanās lēcas, tad vāra aptuveni 10 minūtes. Pievieno izvārītos turku zirņus, vistas gaļu un vāra vēl 5 minūtes. Tad pievieno tomātu biezeni, cukuru, sāli, ingveru un īsos, mazos makaronus. Vāra aptuveni 3 – 5 minūtes, beigās pievieno maltus melnos piparus, kaltētus vai svaigus zaļumus atkarībā no tā, kas ir pieejams. Ļoti garda un sātīga ziemas zupa!

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Receptē uzrādītais produktu daudzums ir paredzēts 4 personām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.