Foto: FOTOLIA

Mežāzis: Mīlestības horoskops 0

Suņa gadā par Mežāzi var teikt vienu – laimīgs un galīgi iemīlējies. 2018.gada mīlestības horoskops vientuļajiem Mežāžiem prognozē interesantu tikšanos, kas, iespējams, mainīs viņu likteni. Jaunais izredzētais būs tev ne tikai mīļākais, bet arī uzticams draugs. Tāds apvienojums ir reti sastopams, bet tev noveiksies. Taču centies tuvāk iepazīt iemīļoto, lai nenonāktu merkantila un melīga cilvēka nagos.

Reklāma
Reklāma
Ukrainas izlūkdienesta pārstāvis: Krievijas varētu ieņemt Baltijas valstis septiņu dienu laikā
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
Lasīt citas ziņas

2018.gada mīlestības horoskops iesaka izredzētajam nodemonstrēt savas labākās īpašības. Vēl jo vairāk tāpēc, ka Mežāzim, kas ciena ģimenes tradīcijas, tikpat kā nav trūkumu. Viņš ir ārkārtīgi labs kā dzīvesbiedrs – uzticams un pamatīgs. Suns viņu “dievina”.

Gada sākumā Mežāzim noderīgi nodoties ārējām pārvērtībām un sekot līdzi fiziskās veselības stāvoklim. Ja ir vēlēšanās piesaistīt pretējā dzimuma uzmanību, pacenties mainīties uz labo pusi – uzlabot figūru, moderni apģērbties un izveidot jaunu matu griezumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.