Ar ingveru un citronu 2

• 1,5 kg ķirbja
• 700 g cukura
• 40 g citronskābes
• aptuveni 1 l ūdens
• liels citrons
• 2 kanēļa standziņas
• 1,5 x 4,5 cm svaiga ingvera zariņa

Reklāma
Reklāma
Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža 47
RAKSTA REDAKTORS
Mobilo telefonu rēķini šovasar palielināsies. Izmaiņas jutīs gan LMT, gan Tele2 klienti
Kokteilis
FOTO. Tuvojas ceriņu laiks! Esi uzmanīgs – neatnes ar tiem mājās nabadzību un raizes
Lasīt citas ziņas

Ķirbi notīra un sagriež gabaliņos. Katlā ielej ūdeni (sākumā mazāk par litru, jo, ja ķirbis sulīgs, šķidruma būs par daudz), pieber cukuru un uzvāra sīrupu. Ieliek ķirbja gabaliņus, pievieno smalki sagrieztu ingveru, citrona sulu, citronskābi un kanēļa standziņas. Uz lēnas uguns vāra aptuveni 5 minūtes, līdz ķirbji kļūst nedaudz mīksti. Tad pilda tīrās burkās un aizvāko. Uzglabā vēsumā. Pikanti, gardi ķirbīši.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.