Foto-Shutterstock

Skābēti gurķīši ar plūškoka ziediem no Pūres restorāna šefpavāra receptēm 1

Uzvāra ūdeni un verdošā liek mārrutku un upeņu lapas, plūškoka ziedus, ķiplokus, sāli un cukuru, jo tad augi labāk atdos savu aromātu un garšu. Marinādi uzlej gurķiem un notur 2–3 dienas.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Kokteilis
VIDEO. Karaliskā sveiciena vietā sūdi! Anglijas godasardzes zirgs nokārtojas Trampa priekšā
Lasīt citas ziņas

! Nauris gurķiem lej karstu marinādi, bet, ja vēlas, to var arī atdzesēt. Viņa padoms – ja no plūškoka ziediem gatavotu sīrupu pievieno alum, kāpēc lai to nedarītu mazsālīto gurķu marinādei.

Pūres restorāna “Terase” šefpavāra Naura Hauka recepte

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.