 
            Valda Semjonova foto
    Nūdeļu salāti 0
Sasmalcinātiem lapu salātiem pievieno vārītas un atdzesētas nūdeles, uz pusēm sagrieztus ķirštomātiņus, olīvas, fetas siera gabaliņus, bazilika pesto un olīveļļu. Pārkaisa ar sarīvētu cieto sieru un uzber sakapātus grauzdētus valriekstus.
            Reklāma
            
                
                    
                
            
            Reklāma
        
    
                                                Nekad nekombinējiet medu ar šiem sešiem pārtikas produktiem: lūk, kāpēc!
                            
                            
                                                Dūmi, sprādzieni un panika: īsta elles nakts pašā Krievijas sirdī, Ukrainas uzbrukums paralizē elektrostaciju
                            
                            
                                
                                            “Es domāju, ka šis būs visvienkāršākais…” Tramps nāk klajā ar atzīšanos, ko daudzi negaidīja
                            
                            ! Salātus nevajag maisīt, lai, liekot uz šķīvja, katru sastāvdaļu varētu baudīt atsevišķi.
Recepte LINDAS SĪLĪTES, no uzņēmuma “EkoMako”
                                                GARDI! Ābolu kūka ar kanēli
                            
                            
                                                Pilngraudu miežu maize ar medu
                            
                            
                                                Mandarīnu ievārījums. Ziemassvētku noskaņa burciņā
                            
                            
                                                Pikantais dārzeņu un kokosa riekstu piena sautējums. Andra Freidenfelda recepte
                            
                            
                                
                                            Maizītes “Neatvērušies rožu pumpuri”
                            
                            
                                                Kokteilis ar avenēm un dzērvenēm
                            
                            
                                
                                            FOTORECEPTE: Maigi rozā bezē šokolādē. Pirksti jālaiza!
                            
                            
                                                Šķelto zirņu zupa ar indiešu garšvielām. Recepte no Andra Freidenfelda!
                            
                             
                 
                 
                
                             
                
                             
                
                                 
                
                                 
                
                                 
                
                             
                
                            


