Ciemos Amatciemā pie nūdeļu ražotājas Lindas Sīlītes. Linda Sīlīte ir uzņēmuma “EkoMako” dibinātāja un īpašniece. Viņa Amatciemā ierīkojusi nelielu ražotni, kurā tiek gatavotas olu nūdeles.    29/10/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Ciemos Amatciemā pie nūdeļu ražotājas Lindas Sīlītes. Linda Sīlīte ir uzņēmuma “EkoMako” dibinātāja un īpašniece. Viņa Amatciemā ierīkojusi nelielu ražotni, kurā tiek gatavotas olu nūdeles. 29/10/2015 foto: Valdis Semjonovs/Latvijas Avīze/
Valda Semjonova foto

Nūdeļu salāti 0

Sasmalcinātiem lapu salātiem pievieno vārītas un atdzesētas nūdeles, uz pusēm sagrieztus ķirštomātiņus, olīvas, fetas siera gabaliņus, bazilika pesto un olīveļļu. Pārkaisa ar sarīvētu cieto sieru un uzber sakapātus grauzdētus valriekstus.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Nekad nekombinējiet medu ar šiem sešiem pārtikas produktiem: lūk, kāpēc!
Dūmi, sprādzieni un panika: īsta elles nakts pašā Krievijas sirdī, Ukrainas uzbrukums paralizē elektrostaciju
“Es domāju, ka šis būs visvienkāršākais…” Tramps nāk klajā ar atzīšanos, ko daudzi negaidīja
Lasīt citas ziņas

! Salātus nevajag maisīt, lai, liekot uz šķīvja, katru sastāvdaļu varētu baudīt atsevišķi.

Recepte LINDAS SĪLĪTES, no uzņēmuma “EkoMako”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.