Foto – Stock.hxcng

Iespēja sevi realizēt 4


Ja negaidīti ir zaudēts darbs, iespējams, šo notikumu vērts uztvert kā lielisku savas dzīves pavērsienu. Iespējams, tas beidzot ļaus sakopot drosmi un uzsākt nodarboties ar savu patieso sirdslietu vai mainīt ikdienu, padarot to labāku. Savukārt, ja vari lepoties ar stabilu amatu un ienākumiem, novērtē šo iespēju, reizē nezaudējot vēlmi turpināt sevi pilnveidot.

Reklāma
Reklāma

Zināšanas ir mūsu pirkstu galos

Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 28
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

Mūsdienu tehnoloģiju laikmetā teju visu ir iespējams apgūt paša spēkiem, gūstot zināšanu pamatus un vēlāk attīstot savas prasmes padziļināti. Izmanto tik nebeidzamās iespējas mācīties un vairot savas prasmes, kā arī papildināt pieredzi ik dienas. Tā ir dāvana, ko sev varam pasniegt paši un ko mums nevar atņemt neviens.

Tauriņu deja

Reiz piedzīvota vai vēl tikai plaukstoša, iemīlēšanās un mīlestība ir dzīves krāšņākā rota. To izbaudot, mēs kļūstam labāki, pilnīgāki un, protams, laimīgāki. Pat tad, ja šobrīd dziedē salauztās sirds rētas, zini, ka nākotnē tevi atkal gaida kas brīnišķīgs – nepalaid to garām!

Sapņi

CITI ŠOBRĪD LASA

Sapņi dzīvei piešķir vērtību. Neatņem to, atsakoties no savām iecerēm un mērķiem vai pārstājot sev ticēt. Nomoda sapņi un nākotnes sapņi, mērķi, kas šķiet neticami… Tie visi ir paveicami un izdzīvojami, ja vien patiesi vēlēsimies tos realizēt un tiem ļauties.

Laimīga īstenība un īsta laime

Kaut reizi dienā piedzīvot laimes sajūtu un ļauties mazliet neprātīgam priekam. Nav nozīmes – par lieliem sasniegumiem vai gluži ikdienišķiem sīkumiem – laimes sajūta ir kaut kas, ko radām mēs paši, turklāt neviens mums nevar to atņemt. Atliek vien nebaidīties pašiem no sava prieka un izbaudīt mirkļus, kuros, šķiet, mūsu pēdas nepieskaras zemei.

Piedošanas spēks

Piedošana ir spēcīga vara, kas reizē spēj dziedēt dvēseles. Protams, ne vienmēr tā nāk viegli – reizēm ceļš pretim rūgtuma, aizvainojuma un sāpju atlaišanai ir neiedomājami sarežģīts. Un tomēr mums piemīt šis spēks, kas dara labākus gan mūs pašus, gan pasauli mums apkārt…
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.