Pelēko zirņu salāti 
 1

Kā gatavot?

Vārītajiem pelēkajiem zirņiem pievieno sakapātus marinētos gurķīšus, labāk kornišonus, tad salāti būs pikantāki. Liek klāt zeltaini apceptus sīpolus un sagrieztu, kārtīgi saceptu, kraukšķīgu bekonu. Sajauc ar majonēzi. Rotā ar kraukšķīga bekona šķēlītēm.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kādā mēnesī dzimusi tava mīļotā sieviete – tāda arī būs kopdzīve ar viņu!
Atkal kādam kas nepatīk? Mūsu pludmales volejbolistes tikušas pie zelta, bet kādam ir iebildumi pret viņu apģērbu…
Pēc sadursmes bērns vēl bija dzīvs, taču garām braucoša automašīna viņu nāvējoši notrieca – Latgalē notikusi smaga avārija
Lasīt citas ziņas

Gatavoja muzikālās kafejnīcas Jūrmalā “Viss kārtībā īpašnieks un šefpavārs Andris Polis.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.