Pelēko zirņu salāti 
 1

Kā gatavot?

Vārītajiem pelēkajiem zirņiem pievieno sakapātus marinētos gurķīšus, labāk kornišonus, tad salāti būs pikantāki. Liek klāt zeltaini apceptus sīpolus un sagrieztu, kārtīgi saceptu, kraukšķīgu bekonu. Sajauc ar majonēzi. Rotā ar kraukšķīga bekona šķēlītēm.

No šodienas stājas spēkā būtisks Latvijas lēmums – kas notiks tālāk?
Kokteilis
FOTO. 5 latviešu Merilinas Monro: sievietes, kurām piemīt skaistuma ikonas šarms. Dažas pat ir bīstami līdzīgas
Veselam
6 pārtikas produkti, no kuriem būtu ieteicams izvairīties senioriem
Lasīt citas ziņas

Gatavoja muzikālās kafejnīcas Jūrmalā “Viss kārtībā īpašnieks un šefpavārs Andris Polis.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.