
Pelēko zirņu salāti 1
Kā gatavot?
Vārītajiem pelēkajiem zirņiem pievieno sakapātus marinētos gurķīšus, labāk kornišonus, tad salāti būs pikantāki. Liek klāt zeltaini apceptus sīpolus un sagrieztu, kārtīgi saceptu, kraukšķīgu bekonu. Sajauc ar majonēzi. Rotā ar kraukšķīga bekona šķēlītēm.
Reklāma
Reklāma
FOTO. Slavenas sievietes izveidojušas īpašu Latvijas iekārojamāko vīriešu topu
1
Olga cīnās ar agresīvu vēzi, un šobrīd ir tikai viena iespēja, ko darīt, jo slimība strauji progresē: “Es no sirds vēlos redzēt, kā mani bērni aug un piepilda savus sapņus!”
35
Mākslīgais intelekts prognozē, kuras 3 pieprasītas profesijas drīzumā varētu izzust
4
Gatavoja muzikālās kafejnīcas Jūrmalā “Viss kārtībā īpašnieks un šefpavārs Andris Polis.