Kadrs no video

# “Air New Zealand”: neaizmirstama lidojuma drošības instruktāža 0

Teju ikviens, kas kaut reizi lidojis lidmašīnā, ir noklausījies un noskatījies drošības norādījumus. Taču cik daudzi no mums tiem pievērš uzmanību? “Air New Zealand” izlēma, ka šim jautājumam var pieiet arī radoši un rezultāti neizpaliks. Tā tiešām arī bija.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 11
Kokteilis
7 pārsteidzošas lietas, ko par jums atklāj apģērba krāsa
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
Lasīt citas ziņas

Šis video klips ir sasniedzis vairāk nekā trīs miljonus skatījumu, turklāt, pēc vietnes “Unruly” datiem, lietotāji ar šo video ir dalījušies vairāk nekā 100 tūkstošus reižu. Iespējams, bet tikai, iespējams, uzvarošā kombinācija ir zinātniskās fantastikas filmas “Vīri melnā” meldiņš, kuru parodē pasaulslavenās Jaunzēlandes regbija komandas “All Blacks” sportisti. Kas jūs uzrunā vairāk?

# “Taco Bell” pret “McDonald’s”: brokastu kari

CITI ŠOBRĪD LASA

Ātrās ēdināšanas zīmola “Taco Bell” konkurenci ar “McDonald’s” varētu salīdzināt ar cīņu starp Dāvidu un Goliātu, tomēr “Taco Bell” atrada veidu, kā izmantot konkurenta ieročus pret viņiem pašiem.

Faktiski “Taco Bell” “nolaupīja” slavenāko tēlu reklāmas pasaulē, proti, Ronaldu Makdonaldu, “McDonald’s” seju. Izrādās, ASV mīt vairāki simti šā vārda un uzvārda īpašnieku, ar kuriem arī sazinājās “Taco Bell”. Pēc tam vairāki desmiti Ronaldu Makdonaldu piedalījās “Taco Bell” reklāmā un vienbalsīgi apliecināja, cik gards ir “Taco Bell” brokastu piedāvājums.

Ideja bija vienkārša, bet rezultatīva. Pēc tās autoru paustā, reklāmas klips pirmajās tā rādīšanas dienās ieguva vairāk nekā divus miljonus skatījumu. Galu galā – ne velti šī kampaņa iekļuva reklāmas festivāla “Kannu Lauvas” finālistu sarakstā kategorijā “Radošā efektivitāte”.

# Kā pagatavot ceptas garneles trīs sekundēs un kāds tam sakars ar datu pārraides ātrumu?
http://www.canneslionsarchive.com/winners/entry/570719/3second-cookingshrimp-frying-cannonsuper-fried-dumpling

Japānas lielākais mobilo telekomunikāciju operators NTT DOCOMO vēlējās pievērst uzmanību sava tīkla priekšrocībām, galu galā nonākot pie visai neparasta risinājuma. Proti, uzbūvējot visai iespaidīgu iekārtu, kas apcep garneles trīs sekundēs. No malas šķiet – kāds tam sakars ar telekomunikācijām? Izrādās – tieši tik vienkārši, uzskatāmi un asprātīgi var demonstrēt tīkla jaudu un ātrumu.

Klips, kurā “garneļu apcepšanas lielgabals” redzams darbībā, nokļuva ne vien Japānas, bet arī starptautiskās sabiedrības uzmanības lokā, turklāt “Kannu Lauvu” festivālā ieguva “Zelta lauvu” kategorijā “Zīmola radīts saturs un izklaide”. Tikmēr “Youtube” šis video skatīts vairāk nekā 19 miljonu reižu.

Reklāma
Reklāma

“Kamēr televīzijā klipi cīnās par dažu desmitu vai simtu tūkstošu auditorijas uzmanību un cilvēku ieradumu reklāmas pauzēs pārslēgt televīzijas kanālus, tikmēr interneta video demonstrē, kā var sasniegt miljoniem lielu auditoriju ar pašu skatītāju palīdzību, ja vien saturs ir dalīšanās vērts,” analizē “Inbox.lv” mārketinga vadītāja Tatjana Kovtuna.

Nacionālais e-dienests “Inbox.lv” jau vairāk nekā 10 gadu saviem lietotājiem piedāvā plašu pakalpojumu klāstu – sākot no e-pasta un failu apmaiņas pakalpojumiem, beidzot ar izklaidi – spēlēm, iespējām augšupielādēt un dalīties ar savām fotogrāfijām. 2015.gadā “Inbox.lv” tika atzīts par Latvijas mīlētāko pašmāju zīmolu jau piekto gadu pēc kārtas. “Inbox.lv” ir arī oficiālais pasaules prestižākā radošuma festivāla “Cannes Lions” vēstnesis Latvijā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.