Foto – Shutterstock

Pienācis laiks atstāt pagātnē ierobežojumus un atvērties pasaulei, kalpojot tās izaugsmei. Tā ir iespēja pārveidot 12. mājas haosu, izjaukt to pa ķieģelītim un uzbūvēt jaunu savas dzīves ēku. 4

Tas skar visas attiecības, kā mīleas lietas, tā saiknes ar radiniekiem un ģimeni, tāpat arī darījumu lietas.
Spilgtākā Greizo Ratu zvaigzne, kas veltīta sengrieķu dievietei Artemīdai, piešķirs aptumsuma enerģijai sievišķīgu, “iņ” vilni un radīs iespēju gūt milzu enerģiju savu plānu īstenošanai.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
TV24
Ojārs Rubenis: “Tikai debilu cilvēku apziņā var būt tāda sajūta, ka mēs varam braukt pa tādiem ceļiem un tādām Rīgas ielām…”
Lasīt citas ziņas

Bet, lai tā notiktu, cilvēkam ļoti svarīgi būt harmonijā un līdzsvarā. Vēlama meditācija, kas ļauj panākt šādu stāvokli, pirms nodoties domām par aptumsuma nozīmi.

Lai gan dienas kopējā enerģija ir viegla, Mēness Ūdensvīrā var radīt arī ne visai patīkamas sajūtas, tādu kā atrašanos starp debesīm un zemi, atbalsta trūkumu, iespaidu, ka viss sajaucies kopā. Tagadne vairs nav interesanta, bet nākotnē vēl netiec ielaists. Tāpēc ezoteriķi sirsnīgi iesaka veikt jebkādas ar “sazemēšanos” saistītas prakses, lai apvienotu intuīciju un loģiku, mistisko un racionālo, kosmiskos un zemes spēkus. Īsos vārdos: izmanto kosmosa enerģiju, stingri stāvot uz zemes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šajā dienā spēcīgi izpaužas ūdens elementa enerģija, tāpēc informatīvās plūsmas laižamas caur ūdeni, lai dzīvē ienāktu tieši tas, kas katram no mums nepieciešams.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.