Foto – Shutterstock

Trešdiena 6


Ja cilvēks ir dzimis trešdienā, viņa dzīvi pārvalda Merkurs un viņu var nosaukt par Merkurieti. Merkurs ir jaunības un viegluma planēta, un Merkurieši neatkarīgi no vecuma var justies jauni, labi izskatīties un līdz dziļam vecumam palikt fiziski aktīvi. Viņi var kļūt par organisma atjaunināšanas speciālistiem. Aktuāla tēma Merkurieša dzīvē ir draugu, paziņu, brāļu un māsu tēma, jo tieši Merkura pārziņā ir draudzības attiecības, tas nosaka un brāļu un māsu attiecības.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai 4
TV24
Tavars: “Bailēs no militāriem draudiem pietiekoši situētas ģimenes pieņem lēmumu pārcelties tālāk no iespējamās frontes līnijas”
Veselam
Ne vienmēr uzreiz jāķeras pie medikamentiem: 10 produkti, kas palīdz atbrīvoties no sāpēm
Lasīt citas ziņas

Merkurietis var mīlēt savu brāļus, māsas, draugus un paziņas, var slikti pret viņiem attiekties, viņam var būt daudz draugu vai neviena, taču šī tēma viņam ir svarīga, satrauc viņu. Brālis, māsa un draugi spēj Merkurietim dot daudz vairāk, nekā vecāki. Jaunībā Merkurietis bieži ir ļoti kustīgs cilvēks, kas viegli zaudē uzmanību. Šādus bērnus nepieciešams audzināt kustībā, spēļu un pastaigu laikā, transportā. Mācību procesam jābūt neuzmācīgam, tam jānotiek nemanāmi. Daudz ko Merkurietim var iemācīt viņa brāļi, māsas un draugi, pat vairāk nekā vecāki un skolotāji.

Merkurietim, kam ir atpalicība, noderīgāk nodarboties kopā ar draugu teicamnieku, nekā ar repetitoru. Merkurs ir pastāvības pretinieks, jo šī ir kustības, pastāvīgu pārmaiņu planēta. Gan jauni, gan pieauguši Merkurieši bieži maina savu attieksmi pret cilvēkiem un situācijām. Nevajag rāt jaunu Merkurieti par to, ka viņš pārāk bieži maina draugus vai iekārtojumu savā istabā. Pārmaiņas Merkurietim nepieciešamas kā gaiss. Viņš jutīsies slikti, ja ap viņu nenotiks nekādas pārmaiņas, tāpēc laiku pa laikam lietderīgi atjaunot interjera priekšmetus viņa istabā, biežāk iegādāties jaunu apģērbu un rotaļlietas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Jo kustīgāks ir Merkurietis un jo daudzveidīgāka viņa dzīve, jo labāk viņš jūtas. Visvairāk jauniem Merkuriešiem nepieciešama saskarsme kā līdzīgam ar līdzīgu. Viņi jutīsies pārliecinošāk, apdrošināsies pret iespējamiem kompleksiem, ja pieaugušus cilvēkus varēs saukt vārdā, vērsties pie viņiem kā pie draugiem, uzrunājot uz “tu”. Merkurieša audzināšanā ir nepieļaujams aizliegums, jo Merkurs ir brīvības planēta.

Aizliedzot Merkurietim kaut ko, īpaši saskarsmi vai aktīvas spēles, mēs radām spēcīgu bāzi kompleksiem. Pacentieties jaunajam Merkurietim radīt tādus apstākļus, kuros aizliegumam nebūtu jēgas. Merkura pārziņā ir runa, informācija, domāšanas procesi, sākumizglītība, un nereti Merkuriešiem ir problēmas ar runu, rodas vēlme kļūt par logopēdu, veikt darbu, kas saistīts ar informācijas vākšanu un nodošanu.

Merkurietis var kļūt par labu sākumskolas skolotāju, žurnālistu, rakstnieku, grāmatu tirgotāju. Jaunu Merkurieti lietderīgi pēc iespējas ātrāk iemācīt lasīt, mācīt lakoniski izteikt savas domas, vākt informāciju un izmantot to. Viņam noderīgi mācīt dzejoļus, spēlēt intelektuālas spēles, vecākiem ar viņu biežāk jārunājas. Jo vairāk Merkurietis būs lasījis, jo brīvāk pārvaldīs vārdu, jo pārliecinošāk soļos pa dzīvi. Merkurieši var būt viltīgi un izveicīgi, spējīgi uz komerciālu darbību.

Jauni Merkurieši var būt briesmīgi meļi, tomēr nevajag par to viņus rāt, vajag iemācīt viņus izmantot savu viltību tā, lai neviens no tā neciestu. Tajā palīdzēs aktīvas spēles, īpaši futbols un pat kāršu spēle. Visas dzīves laikā jebkura trešdiena Merkurietim ir laimīga diena, kad viņš var ķerties pie vissarežģītākajiem uzdevumiem. Bet visveiksmīgākie dzīves periodi ir Merkura gadi, kas sākušies trešdienā.

Merkuriešiem ir diezgan dīvains rakstura īpašību salikums. Viņi bieži ir miermīlīgi, tiecas pēc taisnīguma un harmonijas, radīšanas un līdzsvarotības. Viņi necieš naidu un asinsizliešanu. “Trešdienas” cilvēkiem ir daudz plānu, taču cenšoties tos īstenot viņi saskaras ar grūtībām un nopietnu pretdarbību.

Reklāma
Reklāma
Merkuriešiem ir ne mazums ienaidnieku, jo viņiem ir nosliece uz apkārtējiem izdarīt spiedienu. Veselība šiem cilvēkiem ir labāka par vidējo līmeni, arī izturības rezerves stresa situācijas ir lielas. Viņi ātri atjauno savus spēkus un atkal metas iekarot virsotnes. “Trešdienas” cilvēki bieži saskaras ar traumām, īpaši galvas traumām. Pēc 30 gadu vecuma vajag saudzēt zarnu traktu, iekšējos orgānus un mugurkaulu.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.