Foto – Shutterstock

Otrdiena 6


Ja cilvēks ir dzimis otrdienā, visu viņa dzīvi pārvalda Marss, un viņu var nosaukt par Marsieti. Marsietim patīk ātrums, strauja braukšana, jo Marss ir ātruma planēta. Liels ātrums var arī nesniegt viņam prieku, bet šāda cilvēka dzīvē daudzi notikumi attīstās ļoti spraigi. Marsietis var daudz ko sasniegt īsā laika posmā, kļūt par ietekmīgu cilvēku jau jaunībā, agri izveidot ģimeni. Ātruma tēma kā sarkans pavediens caurvij visu viņa dzīvi.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 499
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Lasīt citas ziņas

Nereti Marsietis zaudē interesi par lietām, kurās ilgi nevar sasniegt rezultātu, zaudē interesi par cilvēkiem, kuriem process ir svarīgāks par rezultātu. Viena no Marsieša priekšrocībām ir viņa iniciatīvisms un prasme jebkuru darbu paveikt ātri. Ar gadiem Marsietis no savas pieredzes uzzina, ka pārmērīga iniciatīva tiek apspiesta, un cenšas būt mazāk iniciatīvs. Nereti par cilvēkiem, kas dzimuši otrdienā, saka, ka darbs iet viņiem iet kā pa diedziņu.

Neatkarīgi no iemaņām cilvēkam, kas dzimis otrdienā, daudz vienkāršāk, nekā citās nedēļas dienās dzimušajiem, ir uzvarēt sacensībās, kurās rezultāts atkarīgs no ātruma, piemēram, uzvarēt īsās distances skriešanas sacensībās. Marsiešiem patīk sev un citiem izvirzīt mērķus un uzdevumus, nereti viņi iet uz savu mērķi, sagraujot jebkurus šķēršļus. Izvirzītais mērķis piesaista viņus, dod stimulu dzīvei un cīņai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ātrgaitas Marss piešķir impulsivitāti, rada apstākļus, kuros grūti vai neiespējami apstāties un padomāt pirms pieņemt lēmumu vai veikt darbību. Nereti Marsieši vispirms runā un dara kaut ko, bet pēc tam sāk domāt, vai rīkojušies pareizi, vai nav pateikuši kaut ko lieku. Marsieša dzīvē nav daudz problēmu, taču impulsivitāte, pārmērīga steiga, ir viena no tām. Pārmērīga steiga neradīs Marsietim nepatikšanas, ja vecāki spēs iemācīt izsvērt katru vārdu, apdomāt katru darbību.

Jaunībā Marsietis var būt slinks tikai tāpēc, ka neredz sev nodarbošanos, kas spēj radīt viņam interesantu rezultātu. Lai Marsietis gribētu mācīties, vajag izvirzīt viņam precīzu mērķi un paskaidrot tā pievilcīgumu. Jaunais cilvēks var pilnībā zaudēt interesi par mācībām, ja apmācības process būs pārāk ilgstošs, tāpēc nevajag viņu spiest daudzas stundas pēc kārtas sēdēt pie mācību grāmatām un ilgi skaidrot viņam mācāmo priekšmetu. Vislabākā izglītības iegūšanas metode Marsietim ir eksternāts.

Neatkarīgi no dzimuma Marsiešiem ir daudz vīrišķo īpašību, jo Marss ir vīriešu planēta. Vīrietis, kas dzimis otrdienā, centīsies pēc tā, lai viņu sauktu par īstu vīrieti. Sievietes var būt drosmīgas, bezbailīgas, stipras un vīrišķīgas, bieži atsakās no sieviešu apģērba priekšmetiem un nēsā bikses. Gan vieni, gan otri parasti izrāda interesi par vīrišķīgām izklaidēm – viņi mīl automašīnas, apmeklē trenažieru zāli vai šaušanas klubu.

Jebkuram Marsietim piemīt daudzas vīrišķīgas iezīmes un spējas veikt vīriešu darbus. Jūs ļoti palīdzēsiet Marsietim, ja jaunībā iemācīsiet viņam rīkoties ar metāliskiem instrumentiem, braukt ar velosipēdu un automašīnu, izprast metālisko konstrukciju mehāniku, šaut ar pistoli un apieties ar asiem, durstīgiem un griezošiem priekšmetiem.

Ļoti noderīga jebkuram Marsietim būs nodarbošanās ar sportu, īpaši vingrinājumi ar metāliskām ierīcēm, jo Marsa pārziņā ir metāls, un kontakts ar to padarīs Marsieti pārliecinātāku par sevi. Jebkurš Marsietis spēj vienlaicīgi sākt vairākus darbus, kļūt par pirmatklājēju. Viņa ķermenis un psihe bieži ir sasprindzināta no pastāvīgās gatavības atklāt jauno. Nereti Marsieši cieš no pārpūles.

Reklāma
Reklāma

Marsieši ir uguns cilvēki. Viņi var būt piromāni – tādi, kam patīk pasēdēt pie ugunskura, vai ugunsdzēsēji. Marss ir agresijas un kara planēta, un potenciāli jebkurš Marsietis ir drosmīgs karavīrs, kuru nevajag mācīt karot. Viņš var būt gan militārās jomas teorētiķis, gan praktiķis. Ja jūs pamanāt gados jaunā Marsietī tieksmi uz kaušanos, strīdiem, spēju izraisīt konflikta situācijas, nopietni nodarbojieties ar viņa audzināšanu – iemāciet nevis graut, bet radīt, jo kauslīgs Marsietis var izaugt par ekstrēmistu.

Visas dzīves garumā jebkura otrdiena ir Marsietim laimīga diena, kad viņš var ķerties pie jebkādiem darbiem, risināt sarežģītākos savas dzīves jautājumus. Laimīgs šādiem cilvēkiem var kļūt arī Marsa gads – gads, kad viņu kārtējā dzimšanas diena iekrīt otrdienā. Cilvēki, kas dzimuši otrdienā, ir apveltīti ar asu prātu, viņi visu uztver ātri, taču bieži viņu zināšanas ir virspusējas, seklas. Marsiešiem piemīt loģika un viņi kritiski attiecas pret visu, kas viņiem nav pa prātam. Viņi ir izdomas bagāti, asprātīgi un enerģiski, tomēr viņiem vajag sevī ieaudzināt konsekvenci un neatlaidību mērķa sasniegšanā.

Marsiešu veselības stāvoklis ir atkarīgs no panākumiem darbā, pat bērnībā tas ir redzams. Ja rotaļlietu un grāmatu ir pietiekami, viņi ir veseli, ja viņiem kaut ko nedod, viņi sāk slimot. “Otrdienas” cilvēkiem ir nosliece uz nervu sistēmas traucējumiem, bieži sastopami tādi, kas rausta valodu, viņiem ir vājas plaušas, un kā rezultāts biežs pleirīts un plaušu karsoņi.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.