Foto – Fotolia

Neparasta recepte. Plūmju, apelsīnu un valriekstu ievārījums 0

Nepieciešams

900 g plūmju
1 liels apelsīns
Puse citrona
50 g sasmalcinātu valriekstu
900 g cukura

Pagatavošana

Kokteilis
Var beigties slikti! 3 zodiaka zīmes, kurām Ziemassvētkos un Jaunajā gadā labāk piebremzēt ar alkoholu
“Viņš labi apzinās…” NATO atbild Putinam uz viņa paziņojumu par gatavību tieši tagad karot ar Eiropu
Pēc sarunām ar Krieviju ASV atklāj kārtis: lūk, kas šobrīd ir galvenais strīdu objekts, kas kavē kara izbeigšanu
Lasīt citas ziņas

No plūmēm izņem kauliņus, tos iesien marlē.
Plūmes liek katlā, ieber cukuru, apelsīna un citrona smalki sagrieztu miziņu un sulu, ieliek maisiņu ar kauliņiem.
Vāra dažas minūtes uz lēnas uguns, tad pievieno riekstus.
Turpina vārīt apmēram 20 minūtes.
Labi samaisa, iepilda burciņās un aizvāko.

Sagatavots pēc tematiskā izdevuma “Mājas Labumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.