Receptes

Kraukšķīgās vistas gaļas nūjiņas 0

Sastāvdaļas

  • vistas fileja – 500 g
  • rīvmaize – 1 glāze
  • kefīrs – 0,5 glāzes
  • sezama sēkliņas – 3 ēdamkarotes
  • ķiploks – 2 daiviņas
  • malta saldā paprika – 2 tējkarotes
  • sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas fileju viegli izklapē ar naža spalu. Sagriež šaurās, garās strēmelēs. Rīvmaizi, paprikas pulveri, sāli piparus un sezamu samaisa kopā. Kefīram pievieno sasmalcinātu ķiploku, samaisa.
  2. Katru filejas gabaliņu iemērc kefīrā, pēc tam apviļā rīvmaizē. Cep pannā augu eļļā zeltaini brūnus no visām pusēm. Pasniedz ar mērcīti pēc garšas un svaigiem dārzeņiem.
SAISTĪTĀS RECEPTES