Receptes

Foto: SHUTTERSTOCK

Karstmaizes ar žāvētu gaļu un pesto 0

Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Sastāvdaļas

  • graudu maize
  • 200 g žāvētas cūkgaļas
  • 250 g siera
  • 2 nelieli tomāti
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes pesto
  • svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

  1. Gaļu, sīpolus un tomātus sagriež sīkos gabaliņos. Pievieno pesto (tā vietā var izmantot arī majonēzi vai tomātu mērci), svaigi maltus melnos piparus un sajauc. Masu ziež uz maizītēm, pa virsu liek sarīvētu sieru.
  2. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 190 °C. Maizītes kārto uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru. Cep 8–10 minūtes.
SAISTĪTĀS RECEPTES