Receptes / Pamatēdieni

Foto: SHUTTERSTOCK

Pasta ar puravu un vistu 0

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Sastāvdaļas

  • 400 g vistas filejas (gabaliņos)
  • 300 g puravu
  • 300 g pastas
  • 2 ēdamkarotes rīvēta cietā siera
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • malti melnie pipari,
  • jūras sāls
  • timiāns, raudene

Pagatavošana

  1. Pannā uzkarsētā eļļā apcep vistas filejas gabaliņus, pievieno puravus, sāli, garšvielas un uz lēnas uguns zem vāka sautē 15 minūtes.
  2. Izvāra pastu un nokāš, atstājot mazliet šķidruma. Pastu pievieno pannā izsautētajai gaļai un puraviem. Visu samaisa. Pasniedzot katrai porcijai uzber rīvētu cieto sieru.
SAISTĪTĀS RECEPTES