Receptes / Uzkodas

Foto – Anda Krauze

Ziedkāpostu smēriņš 0

Recepti piedāvā kafejnīcas Buberts šefpavāre Iveta Lamberte.

Sastāvdaļas

  • 1 kg ziedkāpostu
  • 100 g sīpolu
  • 40 g vārītu turku zirņu
  • 3 ķiploka daiviņas
  • citrona sula
  • olīveļļa
  • malti melnie pipari
  • sāls

Pagatavošana

  1. Ziedkāpostu novāra sālsūdenī. Sīpolus sagriež, uzbārsta sāli un piparus un apcep eļļā, līdz kļūst zeltaini.
  2. Ziedkāpostus, turku zirņus, apceptos sīpolus, ķiploku sablendē, pievieno citrona sulu pēc garšas, olīveļļu, garšvielas un vēlreiz sablendē.
SAISTĪTĀS RECEPTES