Rudens augļu salāti ar granātābolu mērci 0
Šie salāti ir viegli, atsvaidzinoši un pārpildīti ar vitamīniem – ideāli piemēroti brīžiem, kad gribas ko saldu, bet veselīgu.
Sastāvdaļas:
1 rozā greipfrūts
1 apelsīns;
1 granātābols (puse sēklām, puse – sulai);
1 ēdamkarote medus vai kļavu sīrupa;
1 bumbieris (sagriezts plānās šķēlītēs);
1 sarkans ābols (sagriezts plānās šķēlītēs);
sauja vīnogu;
1 ēdamkarote mandeļu skaidiņu (grauzdētu);
grieķu jogurts;
riekstu un sēklu granola.
Pagatavošana:
- Nomizojiet greipfrūtu un apelsīnu, izgrieziet daiviņas. Ievietojiet daiviņas bļodā.
- No atlikušajām mizām izspiediet sulu citā bļodā.
- Bļodā ar sulu pievienojiet sulu no puses granātābola un samaisiet kopā ar medu vai kļavu sīrupu.
- Pie citrusaugļu daiviņām pievienojiet otru pusi granātābolu sēklu, kā arī sagrieztos bumbierus, ābolus un vīnogas.
- Visu viegli apmaisiet un izberiet uz servēšanas šķīvja.
- Pārlejiet ar sagatavoto augļu sulas maisījumu, pārkaisiet ar grauzdētām mandeļu skaidiņām un pasniedziet ar grieķu jogurtu un granolu.
Lai labi garšo!



