Foto: Shutterstock.com, gurķu salāti

Salāti, kurus vēlēsies taisīt un ēst katru dienu – veselīga un garda recepte 0

Viena no mūsdienu kulinārijas tendencēm ir salāti burkās. Tie ir ne tikai pievilcīgi un ļoti garšīgi, bet arī praktiski: tos var ņemt līdzi uz darbu, piknikā vai pat ceļojumā.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

Kokteilis
TESTS. Izvēlies kleitu ballei, un mēs pateiksim, kādu pirmo iespaidu tu par sevi radi
Šausminošs atklājums: pazīstama mūziķa luksusa automašīnā atrod pirms pusotra gada pazudušas skolnieces līķi
“NATO 5. pants izkūpēs gaisā” – publiskots iespējama Krievijas uzbrukuma scenārijs Igaunijai
Lasīt citas ziņas

4-5 gab. svaigi gurķi;
1 avokado;
1 sarkanais sīpols;
pētersīļi;
grauzdētas pistācijas;
laima miziņa;
olīveļļa;
1 ēdamkarote sāls.

Pagatavošana:

  1. Gurķus sagriež plānās šķēlītēs un pievieno sagrieztu avokado, sīpolu un svaigus garšaugus.
  2. Pievieno pistācijas, laima sulu un miziņu, apsmidzina ar nelielu daudzumu eļļas un pievieno sāli pēc garšas.
  3. Visas sastāvdaļas ievieto burkā, cieši aizver vāku un kārtīgi sakrata. Atver burku, un jūsu salāti ir gatavi pasniegšanai.
    CITI ŠOBRĪD LASA

    Salātus vislabāk ēst uzreiz, lai avokado nepaliek brūns.
    Lai labi garšo!

    SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.