VĒRSIS 64

Atrodas planētas Venēras, kas izstaro mīlu, aizbildnībā. Vērša dzīve iedalās sešu gadu ciklos. Katrs sestais dzīves gads — izšķirošais. Apzinīgā dzīvē īpaša nozīme periodam no 18 līdz 24 gadiem.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Lasīt citas ziņas

Sieviete. Nav nekādas nozīmes viņu dievināt, vajāt, pavedināt vai uzstāt. Viņa pati izvēlas sev partneri un tikai viņam atklāj savu jūtu dziļumu. Ar citiem vīriešiem viņa vēsa, nepieejama, spītīga un pavirša. Viņa ir kaprīza un prasīga, ne katrs vīrietis spēj pielāgoties viņas svārstībām, kaislei un iedomām. Biedrošanās ar viņu prasa milzīgu pacietību. Viņa ir poligāma, vienlaikus mīl vairākus vīriešus un jūtas tiem uzticīga. Viņai nepieciešami daudzi partneri, turklāt velnišķi cieši viņa turas pie katra no tiem.

Vīriešus, kas viņu neinteresē seksuāli, viņa ķircina. Tiem, ko izraugās pati, viņa spēj dot lielu saldkaislas baudas bagātību, ar noteikumu, ka partneri viņu nekontrolēs. Savu ķermeni viņa uzskata par vērtīgu instrumentu, kas paredzēts tikai izciliem virtuoziem. Ar seksu mīl nodarboties ilgstoši, izbaudot katru atsevišķu fāzi pilnīgas atraisītības atmosfērā. Vienmēr vadās no principa, ka sekss — tā ir bauda. Viņas uzbudinājums ilgst vairākas dienas. Primitīvs sekss to vispār neinteresē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vīrietis. Par stūrakmeni viņa raksturā var uzskatīt dzelžainu pārliecību par savu vīrišķo vērtību. Tam nevajag apliecinājuma ne viņa, ne citu acīs. Viņš neizjūt vajadzību apliecināt savu vīrišķo vērtību ar šaubīgām metodēm, piemēram, pārmērīgu alkohola lietošanu, azarta spēlēm, virspusēju rupjību un cietsirdību, varaskāri, valdonību. Viņš reti iemīlas, tomēr kontaktos ar sievietēm izjūt maksimumu emociju. Ļoti jūtīgs, saskata sievietē ne tikai seksuālu objektu, bet arī cilvēku.

Kopā ar viņu sievietes jūtas jaunas un skaistas, pilnīgi aizsargātas. Parasti viņš savā ceļā neatstāj nelaimīgas un aizvainotas sievietes. Dzīves laikā viņam gultā jātiekas ar daudzām sievietēm, taču ne jau tādēļ, lai kolekcionētu savas uzvaras. Skaitliskā attieksme pret seksu tam galīgi sveša. Viņu raksturo mīlestība pret pilnīgu personisko brīvību, patstāvību, neatkarību, kā arī galēja nevēlēšanās pakļaut sevi vispārpieņemtām normām, visam tam, ko sauc par rutīnu.
Kompānijās izturas atraisīti, runā asprātīgi, viņam ir plašs interešu loks. Neko nedara apstākļu vai cilvēku spiests. Nekad nekontaktējas ar sievietēm zemisku pamudinājumu dzīts, kas varētu aizskart sievietes cieņu. Viņa mērķis — gūt un dot baudu un laimi.

Labvēlīga savienība Vērsim ar Jaunavu, Skorpionu. Nelabvēlīga — ar Lauvu, Ūdensvīru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.