FOTO: @edamskaisti/Facebook

Laša uzkodas svētkiem – skaisti, gardi un viegli pagatavojamas! 0

Vienkārši, eleganti un ļoti gardi, šīs laša uzkodas būs ļoti iecienītas uz jebkura svētku galda! Recepte no @edamskaisti.

Reklāma
Reklāma
Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu 54
“Pases pazudušas, iestrēguši Arābu Emirātos, būs jāmaksā 6000 eiro,” Didrihsone atklāj, ka nezina, kā tiks uz Latviju
Kokteilis
VIDEO. “Pacēlām viņai vēderu, un tur viss bija jēls līdz kaulam!” Šova zvaigzne Margarita Kolosova vaino mediķus mammas nāvē 63
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas:
Krēms:
1. 200g krēmsiera;
2. Maza buntīte diļļu;
3. Divas tējkarotes kaperu;
4. 1/4 daļas citrona sula;
5. Sāls/pipari.
+ rozā nokrāsai 2 ēdamkarotes biešu sula.
6.Bagete (izmantoju gatavo ar ķiplokiem);
7.Auksti kūpināts Latvija lasis (160g iepakojums);
8.Sāļie krekeri;
9.Gurķis;
10.Cherry tomātiņi;
11.Mozarella mazās bumbiņas;
12.Sarkanais sīpols.

Pagatavošana:
1. Uz bagetes uzsmērējam krēmu, liekam lasi un dekorējam ar zaļumiem.
2. Uz krekeriem uzsmērējam krēmu, liekam gurķa šķēlīti un lasi, dekorējam.
3. Baltmaizes riciņai nogriežam maliņas, smērējam krēmu, liekam plānā kārtā gurķi, atkal maizi ar krēmsieru, lasi un maizi un sagriežam 4 daļās.
4. Uz uzkodu kociņiem kārtojam produktus pēc sirds patikas! (Varam iekļaut arī olīves, citrona gabaliņu, maizes gabaliņus utt).

Lai labi garšo!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.