Publiskais jūtu izvirdums 1

Šī, šķiet, ir viena no patiesi pazemojošākajām attiecību izbeigšanas tehnikām, ko vien iespējams piedzīvot. Jūs dzerat kafiju, tiekoties randiņā pēc darba, līdz vīrietis pēkšņi, šķiet, atmostas no letarģiskā miega un burtiski uzsprāgst, paziņojot visu, ko domā par tevi, tavu darbu, draudzenēm, kaķi un pat aizkariem guļamistabā. Šķiršanās notiek publiski un ziepju operu labākajās tradīcijās, tev vien apjukumā plātot muti un vēl ilgi nesaprotot, kas tieši notika.

Reklāma
Reklāma

Novilcinātā šķiršanās

7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
Lasīt citas ziņas

Lai paiet Ziemassvētki, Jaunais gads, Valentīna dienā šķirties būtu nežēlīgi, tuvojas Sieviešu diena… Un tā attiecību izbeigšana tiek atkal un atkal atlikta. Šādos gadījumos vīrietim vienkārši trūkst drosmes saņemties izšķirošajam solim (jāatzīst, ka arī pašas esam grēkojušas, vai ne?) un attiecības it kā turpinās, tomēr sievieti ne mirkli nepamet sajūta, ka kaut kas nav lāgā… Jāatzīst, ka, salīdzinot šo šķiršanās veidu ar iepriekš minētajiem, vairums no mums labprātāk izvēlētos jūtu izvirdumu pie kafijas tases.

Viņš un viņa

Populārais romantisko filmu scenārijs nereti tiek piedzīvots arī reālajā ikdienā. Tu satiki viņu, viņš – tavu labāko draudzeni. Skumjākais, ka, sastopoties ar šādu situāciju, vairums no mums vairāk pārdzīvo draudzenes zaudēšanu. Bet vīrieši? Vīrieši nāk un iet, dārgā!

Klusā attālināšanās

CITI ŠOBRĪD LASA

Jūs tiekaties jau labu laiku, taču jūtu ķīmija pamazām zūd. Tā vietā, lai plānotu kopīgu nākotni, jūs daudz skaidrāk varat sevi un savu ikdienu iztēloties bez konkrētā cilvēka līdzās. Tomēr drosmes atzīties savās izjūtās nepietiek nevienam no jums…

Vaina nav tevī, bet manī

Šo leģendāro frāzi, šķiet, ir dzirdējis ikviens un ikviena. Jāpiebilst, ka ar šo attiecību izbeigšanas veidu gan samierināties ir visvieglāk, jo konkrētajā situācijā vismaz reizi dzīvē ir bijusi katra no mums. Tāpēc, dzirdot, ka kāds esošajā dzīves posmā nespēj būt tev gana labs, tev atliek vien saprotoši pamāt ar galvu, paķert savu rokassomiņu un lepni aizsoļot pretim gaišākai rītdienai un, iespējams, vīrietim, kurš būs gatavs savu dzīvi apgriezt kājām gaisā, lai tikai būtu ar tevi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.